Kostek* Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 (edytowane) Nick: Kostek* Wiek: 14, ale myślę, że to nie problem. Dlaczego ja mam otrzymac admina: Podczas, gdy siedzę na serwerze a nie ma admina dużo osób skraca, robi ducha, naduzywa i ogólnie łamie regulamin. Chciałbym temu zapobiec poprzez banowanie/slayowanie/kickowanie/mutowanie. Doświadczenie w adminowaniu: Nigdy jeszcze nie miałęm admina będzie to mój 1 raz. Chociaż myślę, że jak na swój wiek jestem ogarnięty i dużo osób może to potwierdzić. Jak długo gram w CS GO: 2 lata, miałem 4 konta. W Których godzinach gram najczesciej na serwerze: Pon-pt 15-18, weekend 7-10, 15-17 Link GT: https://www.gametracker.com/player/Kostek*/185.30.124.110:30000/ Aktywność to nie będzie problem. Spokojnie bedzie po 2/3h dziennie. Znajomość SM: 3/10 Steam: https://steamcommunity.com/id/achauuuu/ Mikrofon: Tak Kontakt: Steam, Ts3 Czy przeczytales regulamin admina?: TAK Edytowane 17 Marca 2019 przez Kostek Tak o 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Jestem Na TAK. +wiek +sm Wielkie TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Jeden dzień? Napisz podanie jak poprawisz aktywność, jestem na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 (edytowane) Jestem Na TAK. +sm -Aktywność [ale poprawisz] @ Koncu możesz dać mu szansę. Edytowane 17 Marca 2019 przez ✔★ENAPOKAZ✔★ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixit1337 Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Jestem na Tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 kilka godzin >: ale dobra jestem na TAK !! PS.popraw aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 popraw aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Jestem na TAK ? Ale aktywność do poprawy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 -aktywność nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midoriya Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Dopiero co zacząłeś grać! Pograj jeszcze trochę, jak na razie na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VAC_miodeQ Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 - WIEK - KRÓTKO GRASZ JA JESTEM NEUTRALNY 1 5. W podaniach należy wyraźnie zaznaczyć swoje stanowisko wobec kandydata(czy jest się ,,za przyjęciem", czy przeciw niemu). Przez raven, 17 Marca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 na nie bo słaba aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Ta aktywność to ma być żart XD? Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 §5.2. Aplikant musi przegrać na Serwerze minimum 24 godziny lub mieć co najmniej 40 postów na Forum. 40 postów posiadasz, jeden dzień grałeś -wiek -doświadczenie sm jest git @ Koncumożesz mu dać szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 18 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Dodam jeszcze swój 2 GM, ponieważ nie mogę edytować po dniu, a wczoraj Koncu zaprosił mnie do gangu i zmieniło mi nick. https://www.gametracker.com/player/[ELITЁ] Kostek*/185.30.124.110:30000/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tautalentowany Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Popraw aktywność na razie na: Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Okres próbny. Napisz do dowolnego Major Admina* lub Opiekuna Serwera* na Pw, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi