AD1 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Nick: ADi. Wiek: 17 (zaraz 18) Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Może i nie mam doświadczenia w administracji na tym serwerze jak i w samej grze (aczkolwiek byłem w administracji w innej grze) dobrze znam się ze społecznością serwera, staram się być dla każdej miły nie lubię się kłócić staram się nie reagować na zaczepki w moją stronę, umiem rozwiązywać problemy oraz uważam ze mogę się bardzo przydać w utrzymywaniu porządku na serwerze bo często gdy jestem na serwie nie ma żadnego admina a jest młyn i zachowania niektórych gdy nie ma admina jest żałosne Doświadczenie w adminowaniu: w csgo brak Jak długo gram w CS:GO?: 3 lata 3k godzin (kilka kont) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 18-24 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[Ninje] Adi./137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 2 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/AdiKropka/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Przeczytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Tak +Wiek +Aktywność +Mila osoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naviq Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Tak +Wiek +Nie jest toxic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Ta +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Jestem na nie choć szansę można dać -wydawanie losowych dźwięków -sm -gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xEasy66 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 na tak sm sie nauczysz bedac adminem choc gracze nie pomagaja w tym ale bez problemu latwe to +ogar +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 można dać szansę +wiek +ogar +/- aktywność +dobre zachowanie na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlyWin Opublikowano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Tak +wiek +ogar +miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Na tak +ogarnia +wiek +mutacja -sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Tak +wiek +mutacja +aktywność -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomonto Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Tak +aktywność +staż na serwerze +kultura +miły +pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi