Salwa Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Nick: Salwa Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ myślę racjonalnie i logicznie, nie jestem wrogo nastawiony do żadnego z graczy, staram się być miły i pomocny dla każdego użytkownika (moje zachowanie jest ADEKWATNE do sytacji). Jestem także aktywny na serwerze, a mając rolę admina ta aktywność by tylko wzrosła. Na wszelkie zgłoszenia, błędy reagował bym jak najszybciej i w miarę możliwości. Z góry dziękuje za rozpatrzenie mojego podania. Pozdrawiam Doświadczenie w adminowaniu: Nigdy jeszcze nie byłem adminem, jest to moje pierwsze w życiu podanie jestem pewien, że świetnie odnajdę się w tej roli Jak długo gram w CS:GO?: 6 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Porannych, kiedy mam czas Link GT: https://www.gametracker.com/player/[KBN] Salwa/137.74.7.15:30050/ oraz https://www.gametracker.com/player/Salwa/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198972157284/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 1 https://www.gametracker.com/player/Adzik/137.74.7.15:30050/ Przez uSzanowankoo, 12 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Nie -czesto robisz fk -nie ogarniasz ct dobrze -jestes toxic w stosunku do niektórych graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 XD -nadużywasz mikrofonu -uważasz, że osoby bez mutacji nie mają prawa głosu -nie dałbyś rady uspokoić kilkunastu osób na serwerze Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salwa Opublikowano 12 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 8 minut temu, Asko napisał: XD -nadużywasz mikrofonu -uważasz, że osoby bez mutacji nie mają prawa głosu -nie dałbyś rady uspokoić kilkunastu osób na serwerze Nie -Tak, to jest moje prywatne zdanie ze osoby bez mutacji nie powinny się odzywać po drugie komendy na mutowanie są na serwerze po trzecie czy nadużywam nie powiedziałbym, owszem mam cierpki język i znam łacinę ale używam tego gdy coś mnie irytuje i denerwuje 15 minut temu, #$Monster$# napisał: Nie -czesto robisz fk -nie ogarniasz ct dobrze -jestes toxic w stosunku do niektórych graczy Po pierwsze NIE robię CZĘSTO fk po drugie OGARNIAM ct po trzecie tak jak wyżej napisałem mam cierpki język i używam gdy jest potrzebny gdy trzeba kogoś sprowadzić na ziemię (czyli ciebie) 1 Nie wypowiadaj się pod swoim podaniem. Przez bartaz, 12 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Skąd ten pomysł? -Nie ogarnianie serwera ani ct -Freekille -doświadczenie 6 minut temu, Salwa napisał: -Tak, to jest moje prywatne zdanie ze osoby bez mutacji nie powinny się odzywać To chyba od dziś się nie odzywam xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salwa Opublikowano 12 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 7 minut temu, asaso napisał: Skąd ten pomysł? -Nie ogarnianie serwera ani ct -Freekille -doświadczenie To chyba od dziś się nie odzywam xd -Freekille napisałem u góry nie bede tego samego cytował -doświadczenie https://www.gametracker.com/player/Adzik/137.74.7.15:30050/ jeśli chcesz to się nie odzywaj, trudno sie mówi 1 NIE wypowiadaj się pod własnym podaniem. Przez bartaz, 12 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naviq Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Na nie -robisz fk czesto -nie ogarniasz -ego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salwa Opublikowano 12 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 1 minutę temu, naviq napisał: Na nie -robisz fk czesto -nie ogarniasz -ego FK Pisz skargi a na przestrzeni tego czasu co gram pojawiła się JEDNA skarga która została odrzucona, w czym nie ogarniam pisz przykłady to tak powiedzieć jak nic nie powiedzieć -EGO coś mi sie nie podoba mówie od razu 1 Nie wypowiadaj się pod własnym podaniem. Przez bartaz, 12 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 nie??? -wyzywasz -fk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Na Nie -mental Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Na nie -jesteś strasznie toksyczny -częste fk -ego -doświadczenie -nie ogarniesz -odpowiadanie pod swoim postem próbując coś komuś udowodnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi