Skocz do zawartości

[Odrzucone] happy hours

Udostępnij

naiz

Rekomendowane odpowiedzi

14 godzin temu, naiz napisał:

na dr daje to bodajże 2x exp oraz 2x kredyty.

Na dr daje tylko 2x exp i można je włączyć tylko raz na 24h oraz może to zrobić tylko major, na jb czemu nie lecz zostałbym przy niższych cenach w sklepie dla produktów do buntowania się a 2x walutę bym odpuścił imo i tak w wieczornych godzinach się dużo dostaje.

2 godziny temu, xEasy66 napisał:

Powiem tak
jakby ustalic jedną godzine w której bedzie odpalane hh to git 

Hh działa na daną mapę a nie na określoną godzinę. Ustalenie jednej godziny byłoby ciężkie gdyż major by musiał zawsze wbijać o wyznaczonej godzinie i wpisać !hh a tak to z zaskoczenia jak wbije może da może nie

Zapomniałem dodać że overall jestem na tak

Edytowane przez OnlyWin

W dniu 4.12.2021 o 03:28, OnlyWin napisał:

Hh działa na daną mapę a nie na określoną godzinę. Ustalenie jednej godziny byłoby ciężkie gdyż major by musiał zawsze wbijać o wyznaczonej godzinie i wpisać !hh

Z tego, co pamiętam, to punktualność majora jedyne wyjście. Za czasów robienia ów komendy sam chciałem interval na godzine realną, ale nie dało rady

Na tak

Jestem za dodaniem punktu na zasadzie, jeżeli gracz psuje rozgrywkę w czasie trwania eventu np freekille, czy inne naruszenia regulaminu otrzymuje 2x kare

Ktoś spyta po co? Żeby nie było tak ->  Każdy będzie się pchał do CT i "przypadkowo zabijał więźniów"

Na moje jak już coś proponujecie, to pomyślcie od razu w propce nad ograniczeniami nadużycia etc :D

Edytowane przez frosztj

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności