makson Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Nick: maksonWiek: 19Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Doświadczenie, którego nikt mi nie jest w stanie odmówić wpływa na korzyść mojej osoby w rekrutacji na stanowisko administratora serwera. Jestem charakterystyczną postacią naszej społeczności i jestem kojarzony przez dużą jej część, dzięki czemu ponowne zaakceptowanie mnie na posadzie administratorskiej nie powinno wywołać większego poruszenia, a jeśli tak to pozytywne. Chcę uczestniczyć w dalszym rozwoju naszego serwera, powtarzam naszego, gdyż stawiam się na równi z każdym innym użytkownikiem o niższej randze nikogo nie faworyzując. Ostatnio drastycznie zmieniłem swoje zachowanie i staram się bardzo oraz pomagam nowym graczom a czasami nawet rozbawiam moim słynnym "helikopterem".Doświadczenie w adminowaniu: Duże doświadczenie zdobyte wcześniej pełniąc funkcję administracyjną. Znaczny czas jako admin, dzięki awansowaniu o stopień wyżej w ustalonej hierarchii z pozycji zwykłego gracza serwera.Jak długo gram w CS:GO?: 5/6lat. Łącznie ponad 6k godzin.W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Zdarzały się dni, które spędzałem na serwerze od bladego świtu do samej nocy, aktualnie nadal jestem w stanie spędzić odpowiednią ilość godzin by wyrobić normę, a nawet ją zawyżyć. Link GT: - stary - stary - nowy PS. mam bardzo dużo innych GT lecz ich nie pamiętam, a na jednym gdzie miałem ponad 5000minut niestety nie ma bądź źle wpisuję.Znajomość SM: 6/10*.Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/MakuToZiomall/ Mikrofon: Tak. Mutacja głosu: Tak.Czy przeczytałem regulamin Admina?: Jak na aplikanta przystało - oczywiście.Domino otwórz jak mod zamknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 §5.5. Aplikant nie może mieć aktywnych warnów na koncie. Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferdek Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 + Wiek + Aktywność Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 W dniu 28.11.2021 o 19:26, Makku napisał: a czasami nawet rozbawiam moim słynnym "helikopterem". Czym?? Na nie - Aktywność beznadziejna [przez ostatnie dni ~30 minut dziennie max] - na taki serwer jak HnS oraz kolejne podanie już to warto poprawić. Cytat Duże doświadczenie zdobyte wcześniej pełniąc funkcję administracyjną. Znaczny czas jako admin, dzięki awansowaniu o stopień wyżej w ustalonej hierarchii z pozycji zwykłego gracza serwera. To jakie masz w końcu doświadczenie? Bo nie zrozumiałem tych 2 zdań. "Hierarchia zwykłych graczy serwera"? W dniu 28.11.2021 o 19:26, Makku napisał: Jestem charakterystyczną postacią naszej społeczności i jestem kojarzony przez dużą jej część [..] Jak wielu stałych już graczy na serwerze.. przecież to logiczne - Nigdy nie widziałem byś pomagał graczom na serwerze. - Dziś byłeś to się nawet nie odzywałeś.. + Pieseł na avatarze, by uderzyć w moje serce .. specjalnie :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 + Wiek + Aktywność Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 30 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Na Nie -odzywasz się żatko -nie widzalem nigdy żebyś pomagał graczom -aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolkaq Opublikowano 30 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 +wiek +aktywność -mało się odzywasz -nie widzę żebyś pomagał nowym graczom Więc na nie:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 nie -toxic -zaraz sie znudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 (edytowane) Jednak nie wszyscy uważają ciebie za dobrego kandydata. Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Edytowane 1 Grudnia 2021 przez DOMINO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi