Ferdek Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Cześć, Mam pytanie głównie do graczy hns. Planuję wymienić model na inny. Obecnie mam deadpoola, ale jego miecze na plecach czasami wystają z kampy i trudno się schować. Ogólnie myślałem nad zakupem modelu, który dobrze wtopi się na drzewie, w krzaku czy zleje się z teksturą. Moimi faworytami są: Nanosuit, Egypt Mummy, Jason Vorhees i Freddy Krueger. Jak sądzicie, który z nich będzie najlepszą opcją? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 Egypt Mummy jest naj lepszy do chowania się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moesty Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Freddy Krueger a nie żadne mumie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferdek Opublikowano 21 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 13 minut temu, Moesty napisał: Freddy Krueger a nie żadne mumie Wydaj mi sie, ze Fredy nadaje sie tylko na ciemne mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 no dla mnie będzie najlepszym rozwiązaniem jak wreszcie wyjdziesz na dwór🤠🤙🏾 1 2 Najlepszym rozwiazaniem bedzie jak przestaniesz pisac bezsensowne posty. SPAM. Przez uSzanowankoo, 21 Listopada 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi