freezeb Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Nick: Freeze Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Składam podanie z jednego powodu może jest dużo adminów ale mało grają i czesto nie ma admina i robi sie haos i przydała by się jeszcze jedna para rąk do pomocy Doświadczenie w adminowaniu: Admin na JB Jak długo gram w CS:GO?: ok 5 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 9-24 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://www.gametracker.com/player/[HARD] freeze/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 5/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Freeeze941413413/ Mikrofon: (Tak/Nie) posiadam Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 (edytowane) Nie -vac na starym koncie gdzie miałeś admina -toxic Edytowane 19 Listopada 2021 przez #$Monster$# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Na nie Vac Konto vac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferdek Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 - Vac Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 27 minut temu, #$Monster$# napisał: Nie -vac na starym koncie gdzie miałeś admina -toxic 23 minuty temu, TomSoneK napisał: Na nie Vac Konto vac 12 minut temu, Antysemita napisał: - Vac Nie 5. Jeśli gracz, który ubiega się na stanowisko Admina, miał blokadę VAC w przeciągu ostatnich 365dni w grze, której składa podanie i są na to dowody, podanie zostaje automatycznie odrzucane. Jak wygląda vac w csie To nie jest zaden vac w csie tylko w innej grze , czas odrozniac vaca w csie od blokady w grze :(( Na tak Aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 (edytowane) Godzinę temu, freezeb napisał: Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Składam podanie z jednego powodu może jest dużo adminów ale mało grają i czesto nie ma admina i robi sie haos i przydała by się jeszcze jedna para rąk do pomocy Adminów jest w tej chwili wystarczająco, do tego jeszcze stoją podania, więc na pewno ktoś dojdzie do grona administracji. - Złe zachowanie, często nadużywasz mikrofonu, prowokujesz innych - Infantylne zachowanie, nie umiesz się opanować - Ostatnie comms'y - Podanie na odwal, brak jakiegokolwiek przekonania żebym dał Ci na tak Na nie Edytowane 19 Listopada 2021 przez Karczmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Lubię cię szczerze ale aktualnie na nie +wiek -sm coś z tym sm to trochę kłamiesz jak miałeś kiedyś admina to się pytałeś mnie jakie są komendy więc trochę XD -czasami obrażasz ludzi na serwerze + jakąś patologię robisz // ogarnij zachowanie to pogadamy. Pozdrawiam cieplutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 2 godziny temu, freezeb napisał: Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 5/10 Wątpię, że w momencie w którym 2 miesiące temu nie umiałeś utworzyć głosowania przez sm_admin, dzisiaj masz sm w skali 5/10, czyli teoretycznie znasz wszystko lepiej niż 90% adminów tej sieci. Coś mi tu nie gra 2 godziny temu, freezeb napisał: haos chaos* Nie - kłamanie z sm - nieogar -chaos, który często sam tworzysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 na nie -vac czemu moderatorzy jeszcze nie odrzucili tego podania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi