Doggy_ Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 (edytowane) Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Doggy_ Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Cześć Jestem osobą która zawsze pomoże nowym graczom w różnych sytuacjach, zawsze można mnie o coś zapytać a ja staram się na każde pytanie w moją stronę odpowiedzieć. Jestem często aktywny na serwerze dlatego mogłbym pomagać innym administratorom ogarnąć serwer., tym bardziej że często ich brakuje i robi się młyn na serwerze. Od ostatniego czasu poprawiłem moje zachowanie. (Przestałem drzeć japę, WYZYWAĆ itp) . Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Posiadałem admina na innych sieciach Jak długo gram w CS:GO?: Przygodę zacząłem grając w 1.6 W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Staram się wchodzić w godzinach 15 > 22 około w weekend siedzę całymi dniami Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT)https://www.gametracker.com/player/[EASY] Doggy/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/[Ninje] Doggy/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/[VHB] Doggy/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 8 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199095373348/ Mikrofon: (Tak/Nie) TAK Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) TAK Czy przeczytałem regulamin Admina?: TAK Edytowane 16 Listopada 2021 przez uSzanowankoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Figo Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 +ogarnia +aktywny na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naviq Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 (edytowane) Godzinę temu, Doggy_ napisał: +Ogarnął sie + i jest tera miły + aktywny Na tak Edytowane 16 Listopada 2021 przez naviq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 mozna dac wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezu420 Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 +Ogarnia +aktywny +miły Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 nie świecisz najlepszym zachowaniem ale na ta +aktywność +ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 (edytowane) Poprawiłeś zachowanie w tydzień? xd - Infantylne zachowanie - Nie zachowujesz się jak 16 latek, bardziej jak 13 latek z mutacją głosu - Nie stawiasz serwera w dobrym świetle, na wszystko narzekasz, nic CI nie pasuję Na nie Edytowane 16 Listopada 2021 przez Karczmi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freezeb Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Jestem na tak odczuwalna jest zmiana w zachowaniu +aktywnośc +ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 (edytowane) Dobry żart z tymi twoimi podaniami. „Tydzień posiedzę cicho dostane admina” tak to jakos brzmi. Spam podaniami świadczy tylko o głupiej nadzieji ze najz to dzban i nie umie sb sprawdzić. (Zreszta sam ci nadal commsa 3 godzinnego, to nie mało) jeszcze do tego z tego co pamietam co wlazłeś na serwa to 5 min było zamieszanie czy ci mikro w ogóle działa so xd Edytowane 17 Listopada 2021 przez Australia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 na nie za wczesnie -8dni od ostatniego commsa -jest wystarczająco duzo adminow -czasem nad soba nie panujesz poczekaj troche zanim napiszesz nastepne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 na nie -wyzywa -prowokuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sus Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 na tak aktywny ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xEasy66 Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 Poczekaj jeszcze troche ale nie mowie ze sie nie nadajesz, Póki co na nie +/- zachowanie +/- aktywność + wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 nie ;v -zachowanie still -kolega kacziego xd -duzo adminow -commsy Może innym razem się uda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi