naiz Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Propozycja to: Ukrywanie postów przez m@ Treść: Dodanie możliwości ukrywania postów/wpisów przez m@ w dziale swojego serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Jestem na Tak!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 13 Listopada 2021 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 (edytowane) Zostawiłbym to jednak na wyłączność modkom, zacznie się "czyszczenie" tematów przez majorów, ukrywanie niepożądanej przez nich zawartości, która niekoniecznie jednak podchodzi pod ukrycie. Jak uważasz, że coś powinno zostać ukryte, skontaktuj się z modami, to ukryją (no chyba że uznają, że coś właśnie nie podchodzi pod ukrycie). Na nie Edytowane 13 Listopada 2021 przez Tomgra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Na nie. Jest 4 moderatorów, którzy są właśnie od takich akcji, czyli pilnowania oraz sprawdzania działów naszego forum. Dodatkowo postów w działach serwerowych nie jest aż tak wiele, a moderatorzy są bardzo aktywni za dnia oraz czasami w godzinach nocnych. Pytanie, co major admin miałby tam ukrywać? Wystarczy zgłosić post a moderator to ukryje, jeśli uzna że post jest nie potrzebny bądź jest spamem.Piszę ten post jako major admin, gdyż nie miałem problemów wcześniej z postami w swoim dziale. Jeśli o coś pisałem to tylko w sprawie poprawek tekstu [edytowanie treści pierwszego postu] i zawsze moderatorzy pomagali mi szybko i bez problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 14 Listopada 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Mało kiedy takie akcje są weryfikowane, więc w celu zapobiegania nadużyć, taką możliwość ma jedynie @greenTeam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 14 Listopada 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi