Kenrau Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Typ Grafiki: Avatar Tematyka: Bajka Dora może być jakakolwiek postać. Wymiary: Na steam/Forum Kolorystyka: Normalna Napis/y: Kenrau Inne uwagi: Nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 (edytowane) Spoiler Jak coś mogę zrobić coś innego bądź przerobić grafikę jeśli się nie podoba jakiś element Edytowane 8 Listopada 2021 przez uSzanowankoo Dodanie spoilera :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 lepsza jakosc klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenrau Opublikowano 8 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 50 minut temu, uSzanowankoo napisał: Pokaż ukrytą zawartość Jak coś mogę zrobić coś innego bądź przerobić grafikę jeśli się nie podoba jakiś element Dawaj giga efekcior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenrau Opublikowano 8 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Do zamkniecia oooooo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi