uSzanowankoo Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Nick: uSzanowankoo!Wiek: 24 lata3 najlepsze prace: Spoiler Spoiler Spoiler 2 linki do zleceń: Używany program: PhotoshopDoświadczenie w grafice: Zaczynałem robić proste grafiki w 2012 roku takie jak avatary / sygnatury.. obecnie staram się zwiększać swoje zdolności graficzne. Ostatnio tworzyłem koszulki w grze internetowej oraz kilka innych rzeczy. Staram się z dnia na dzień powiększać swoje zdolności w tworzeniu grafiki internetowej. Jestem osobą, która z grafiką nie ma na co dzień do czynienia. Uczę się z dnia na dzień i w najbliższym czasie mam zamiar zainteresować się tworzeniem grafik w postaci GIF. Potrafię obecnie stworzyć proste i moim zdaniem wystarczające grafiki typu avatar / sygnatura.Coś o sobie: Cześć, jestem Kamil i chciałbym zostać grafikiem w przyszłości. Nie uczę się już ale też nie pracuje na obecną chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Na tak Git prace 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Tak +Wiek +Ładne pracę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Oczywiście z tak +Piękne prace +zaangażowanie +Pieseł 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Na Tak +Piękne prace +Pieseł -avatar dla wróbełka może być tylko jeden Spoiler 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 - Posiadanie dwóch wymagających rang (Moderator, Major Admin) + Dobre prace Jeżeli dasz radę pełnić te trzy funkcje, ja bym brał. Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Na tak Fajne prace 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xEasy66 Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Na tak + Duże zaangażowanie w Areneskilla + Ładne prace - jest taki ze masz 2 wymagające rangi które mogą wchłonąć czas i nie wyrobisz się ale życzę jak najlepiej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Ta +doświadczenie +wiek +grafików nigdy za wiele 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Jako ranga grafik wypowiem się 1 zdjęcie - nie rozumiem dlaczego umieściłeś taki kont i dałeś widoczność 70% ale spoko pracka 2 - zajebista praca nic dodać nic ująć podoba mi się 3 - zbyt zlewa się napis, wraz z tłem ale też fajna praca Jestem Na Tak ładne prace i tyle potrzebujemy grafików na stanowisku bo jest 2/5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 grafikow nigdy za malo na tak +ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 tak + ogar + malo grafikow 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Na tak + Mało grafików + Ogarnia + Ładne pracę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 10 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi