Skocz do zawartości

liga mistrzow

Udostępnij

bazyl

Rekomendowane odpowiedzi

Widzialem, jak dla mnie bardzo ciekawe mecze.

Totenham-City.

Manchester Guardioli jest dobry w kazdym aspekcie co pokazali z Schalke, zdecydowanie ciezki rywal ale Totki latwo meczu nie oddadza i beda walczyc, sa nieprzewidywalni i moga im wydrzec zwyciestwo.

Juventus-Ajax.

Ajax pokazal co potrafii w meczu z Realem ale jak dla mnie to za malo i Juventus gladko przejdzie do polfinalu.

Liverpool-Porto.

Latwy mecz dla Liverpoolu, swietna ekipa i latwo im bedzie z Porto, ktore mialo problemy z AS Roma.

No i najciekawszy mecz, Barcelona- Manchester United.

Obie druzyny maja swietna kadre, United pod wodza Solskjera przegrali moze z 2 mecze, swietnie oglada sie ich gre. Barcelona to Barcelona, kazda pozycja swietnie obstawiona, zdecydowanie wyrownany meczyk. :) 

22 minuty temu, Mikrusik napisał:

Widzialem, jak dla mnie bardzo ciekawe mecze.

Totenham-City.

Manchester Guardioli jest dobry w kazdym aspekcie co pokazali z Schalke, zdecydowanie ciezki rywal ale Totki latwo meczu nie oddadza i beda walczyc, sa nieprzewidywalni i moga im wydrzec zwyciestwo.

Juventus-Ajax.

Ajax pokazal co potrafii w meczu z Realem ale jak dla mnie to za malo i Juventus gladko przejdzie do polfinalu.

Liverpool-Porto.

Latwy mecz dla Liverpoolu, swietna ekipa i latwo im bedzie z Porto, ktore mialo problemy z AS Roma.

No i najciekawszy mecz, Barcelona- Manchester United.

Obie druzyny maja swietna kadre, United pod wodza Solskjera przegrali moze z 2 mecze, swietnie oglada sie ich gre. Barcelona to Barcelona, kazda pozycja swietnie obstawiona, zdecydowanie wyrownany meczyk. :) 

Jestem tego samego zdania.

Chodz osobiscie uważam, że Porto gdy zepnie pupke i liverpool popelni kilka bledow w defensywie może wywalczyc to co pragnie co pokazali w meczu z roma.

Aha i zly dzial dlatego sie WITAM Z TOBĄ! :)

Edytowane przez Kostek
tak o

• 1 miesiąc temu...
  • Dank zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności