bazyl Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Widzieliscie losowanie ligi mistrzow? jakie predykcje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Tyż nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 (edytowane) Niestety nie Edytowane 15 Marca 2019 przez Mistrzuu Arab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Widzialem, jak dla mnie bardzo ciekawe mecze. Totenham-City. Manchester Guardioli jest dobry w kazdym aspekcie co pokazali z Schalke, zdecydowanie ciezki rywal ale Totki latwo meczu nie oddadza i beda walczyc, sa nieprzewidywalni i moga im wydrzec zwyciestwo. Juventus-Ajax. Ajax pokazal co potrafii w meczu z Realem ale jak dla mnie to za malo i Juventus gladko przejdzie do polfinalu. Liverpool-Porto. Latwy mecz dla Liverpoolu, swietna ekipa i latwo im bedzie z Porto, ktore mialo problemy z AS Roma. No i najciekawszy mecz, Barcelona- Manchester United. Obie druzyny maja swietna kadre, United pod wodza Solskjera przegrali moze z 2 mecze, swietnie oglada sie ich gre. Barcelona to Barcelona, kazda pozycja swietnie obstawiona, zdecydowanie wyrownany meczyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 (edytowane) 22 minuty temu, Mikrusik napisał: Widzialem, jak dla mnie bardzo ciekawe mecze. Totenham-City. Manchester Guardioli jest dobry w kazdym aspekcie co pokazali z Schalke, zdecydowanie ciezki rywal ale Totki latwo meczu nie oddadza i beda walczyc, sa nieprzewidywalni i moga im wydrzec zwyciestwo. Juventus-Ajax. Ajax pokazal co potrafii w meczu z Realem ale jak dla mnie to za malo i Juventus gladko przejdzie do polfinalu. Liverpool-Porto. Latwy mecz dla Liverpoolu, swietna ekipa i latwo im bedzie z Porto, ktore mialo problemy z AS Roma. No i najciekawszy mecz, Barcelona- Manchester United. Obie druzyny maja swietna kadre, United pod wodza Solskjera przegrali moze z 2 mecze, swietnie oglada sie ich gre. Barcelona to Barcelona, kazda pozycja swietnie obstawiona, zdecydowanie wyrownany meczyk. Jestem tego samego zdania. Chodz osobiscie uważam, że Porto gdy zepnie pupke i liverpool popelni kilka bledow w defensywie może wywalczyc to co pragnie co pokazali w meczu z roma. Aha i zly dzial dlatego sie WITAM Z TOBĄ! Edytowane 15 Marca 2019 przez Kostek tak o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 15 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErykB11 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Totenham chociaż gdyby nie var to już mogliby się pożegnać, oby teraz Ajax ich nie załatwił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi