Jasiok Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) ★Jasiok★ Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Dlaczego ja mam otrzymać admina? Jestem aktywnym graczem jailbreak i ogarniam regulamin ostatnio aktywność spadła ale to się poprawi w next tygodniu. Jestem dobry w sm. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Admin Drv1 i Admin OM na innej serwerowni Jak długo gram w CS:GO?: 3 lata. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: od 7:30 do 16:00 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://www.gametracker.com/player/[EASY] ★Jasiok★/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 4,5/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199065162181 Mikrofon: (Tak/Nie) posiadam. Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) posiadam. Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 nie wiem jak się teraz na serwerze zachowujesz ale niby można dać szanse. Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0L3GA Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Na tak +wiek +sm +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Na tak, pomimo że nie widziałem twojego zachowania na serwerze, to myślę że zasługujesz na jedną szansę. Co prawda niektóre osoby kiedy dostały admina nie pokazały się najlepiej, ale myślę, że można tobie zaufać. wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b4ndura Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Na tak +wiek +sm +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 2 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Nie -kłamiesz z Mutacją -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 2 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Można dać szansę na tak +Starania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 2 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Na tak obecnie aktywnie gra 3-4 adminów Ogarnął się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 2 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Nie klamiesz w wiekiem jak i mutacja mental Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
18Stka Opublikowano 2 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Tak + ogarnia +/- zachowanie ( niektórzy admini czasem zachowują się gorzej ) + stara się POZDRO 600 SIKA LAFON I CHU* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 2 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Na tak ogarnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 2 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Na +ogarnięty +aktywność +mutacja +/-wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Na :Tak: +ogarnął się +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 na szansę sasłużył. Na Tak ogarnia +sm +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 (edytowane) Próbny +Stara się +Mało aktywnej administracji na jb widać to np po mnie :c - ego ci tak wypierdol* w kosmos że nie wiem jak to będzie Edytowane 4 Października 2021 przez DjPiko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 (edytowane) Okres próbny. Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 7 Października 2021 przez SebOwieczka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi