twojstary69 Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 (edytowane) Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/slodkikotel2137/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) - Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Killerek Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) no to ogółem pan killerek ma max 14 lat a jest od 16 + jego godziny na serwerze są za małe. Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) - dr v2 csgo Data i godzina zdarzenia: - Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) Edytowane 21 Września 2021 przez twojstary69 1 Kasuje fragment skargi. Następnym razem przestrzegaj regulaminu forum. Przez SchMidT, 21 Września 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Killerek został wybrany jako m@ przez właściciela sieci, dlatego nie podlegał wymaganiom wiekowym. https://forum.arenaskilla.pl/topic/17199-rekrutacja-na-major-admina/ Co do godzin zostawiam resztę killerkowi i ewentualnie właścicielowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Za godziny bardzo przepraszam aktualnie mój stan nie jest za dobry chciałem napisać nieobecność lecz miałem szumy uszne i nie wiedziałem kiedy one mi się skończą. Od jutra powracam do aktywnej gry i jeszcze raz przepraszam. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twojstary69 Opublikowano 21 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Teraz, Killerek napisał: Za godziny bardzo przepraszam aktualnie mój stan nie jest za dobry chciałem napisać nieobecność lecz miałem szumy uszne i nie wiedziałem kiedy one mi się skończą. Od jutra powracam do aktywnej gry i jeszcze raz przepraszam. a dlaczego oszukujesz w podaniu że niby zaraz masz 15 a nawet raczej 14 nie masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Po czym niby to wnioskujesz bo nie mam mutacji? Sam znam dużo osób które mutacje przeszły w wieku 16 lat np były major drv2 @ frosztj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 sam byś skłamał z wiekiem jak to TY byś napisał podanie 1 SPAM! Przez bartaz, 21 Września 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twojstary69 Opublikowano 21 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 1 minutę temu, Killerek napisał: Po czym niby to wnioskujesz bo nie mam mutacji? Sam znam dużo osób które mutacje przeszły w wieku 16 lat np były major drv2 @ frosztj widzialem twoje zdjecie i na nim wygladasz na max 13 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 (edytowane) + Co ma zdjęcie do wyznaczania wieku? Co Do Aktywności wraz z xBonio codziennie pisze na tematy serwera. Edytowane 21 Września 2021 przez Killerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twojstary69 Opublikowano 21 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Teraz, Killerek napisał: + Co ma zdjęcie do wyznaczania wieku? na zdjeciu widac kto w jakim jest wieku. oraz czemu nie zrobisz calego ekranu a tylko taki kawalek + na tym zdjeciu wygladasz na 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 2 minuty temu, twojstary69 napisał: na zdjeciu widac kto w jakim jest wieku. oraz czemu nie zrobisz calego ekranu a tylko taki kawalek + na tym zdjeciu wygladasz na 10 8 minut temu, twojstary69 napisał: widzialem twoje zdjecie i na nim wygladasz na max 13 lat. To Wkońcu 10 czy 13? Gubisz się we własnych głupotach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twojstary69 Opublikowano 21 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 (edytowane) 4 minuty temu, twojstary69 napisał: na zdjeciu widac kto w jakim jest wieku. oraz czemu nie zrobisz calego ekranu a tylko taki kawalek + na tym zdjeciu wygladasz na 10 a jeżeli sie jakos z tego wywiniesz no to wyslij poprostu administracji swoje zdjęcie z zamazaną twarzą no i będzie git tak + znam twoj rok urodzenia 1 minutę temu, Killerek napisał: To Wkońcu 10 czy 13? Gubisz się we własnych głupotach. chodzilo mi ze wczesniej ze 3 lata przed tem xDDDD bo tam wygladales na 10 ;/ Edytowane 21 Września 2021 przez twojstary69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twojstary69 Opublikowano 21 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 usuncie skarge 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Zamykam na prośbę autora. Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi