Skocz do zawartości

[Odrzucone] Połączenie DeathRunów

Udostępnij

Tomgra

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator Forum

Propozycja to: Połączenie serwerów DeathRun v1 z DeathRun v2 oraz serwerów DeathRun v1 CS 1.6 z DeathRun v2 CS 1.6

Treść: Proponuję połączenie wyżej wymienionych serwerów, jako iż nawet podczas nauki zdalnej serwery nie miały zbyt wielu graczy i według mnie nie ma większego sensu trzymania tyłu pustych serwerów.

Nie wiem co można by zrobić z serwerem 1.6, natomiast jednen z DeathRunów CS:GO możnaby zamienić na serwer OnlyAWP. Myślę, że gdyby powrócił GoMod (ten Yamy z monetami, wystarczy w nim naprawić błąd ze znikaniem monet) i może właśnie lvl'e, to zainteresowanie byłoby spore, samemu chetnie bym wrócił do grania tam.

Edit:

Już wcześniej zostały połączone serwery JB2 z JB1 i normalnie zostały przeniesione wszystkie rangi, fajki a nawet gangi, więc nie powinno z tym być problemu.

Edytowane przez Tomgra

• Moderator

Temat jest dość złożony. Zacznijmy od tego, że patrząc na GT dogodzimy do wniosku, iż serwer nie oddają. Połączyć i przenieść usługi - co do adminów to M@ DR powinien zdecydować kogo chcę zostawić.

Co do serwera na miejsce DRki: Po co robić serwer, który też zginął. Dodanie nowego serwera powinno być od dłuższym czasie od usunięcia DRv2. OnlyAWP raczej nie oddadzą. 

xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
na nie

W imieniu wszystkich głównych przedstawicieli serwera DRv2: malcuch, Mikus, Diamont - informujemy że jesteśmy na NIE ponieważ jest to bezsensowny pomysł.

Pozdrawia także dawny główny przedstawiciel DRv2: XeNox oraz informuje ze jest na NIE

Piszesz propozycje na połączenie dwóch serwerów bo gra na nich mało graczy po czym piszesz w niej żeby zamienić chociaż jeden z tych serwerów na Only AWP na których było stałe 0 graczy i serwer ten był bardziej martwy od obu dr'ek.

Pozdrawia cały MDM gang.>

Edytowane przez malcuch

To tak jakby Izrael z Palestyną połączyć, doskonale pamiętam jak te społeczności się wyzywały zawsze...

Edit: Za mało flag na tyle klas

"Druga sprawa: Mapy na serwerze są inne, co za tym idzie sporo stref przy przeniesieniu może zostać uszkodzone. Na HnS było tak że gdy było bardzo dużo stref zrobionych to te stare z czasem się potrafiły usunąć."

- strefy z dr2 są przegrane na dr1

• WOW MEGA! 1

Spoiler

tom1.pngtom22.png

@ Tomgraskoro nie masz minut na serwerach to słaba propozycja gdyż każdy serwer ma inne rzeczy na swoich serwerach.

Pierwsza sprawa: Klasy są inne na każdym serwerze, więc teraz robienie serwera x klas może źle wpłynąć na balans tego wszystkiego i w przypadku przeniesienia poziomu w takich samych klasach [np tych domyślnych] może być błąd z przeniesieniem [połączeniem?] całego poziomu.
Druga sprawa: Mapy na serwerze są inne, co za tym idzie sporo stref przy przeniesieniu może zostać uszkodzone. Na HnS było tak że gdy było bardzo dużo stref zrobionych to te stare z czasem się potrafiły usunąć.
Trzecia sprawa: Społeczności ze sobą rywalizują, połączenie tego to jak określił tutaj kolega wyżej @ frosztjto połączenie dwóch walczących krajów ze sobą.
Czwarta sprawa: Przerobienie tego na serwer Only AWP nie przyniesie wzrostu graczy na danym serwerze. Patrząc na wcześniejszy serwer tego trybu nie był za popularny, a jak wiemy do tej samej rzeki 2 razy się nie wchodzi.
Piąta sprawa: Jeśli stworzyć serwer to by trzeba go zrobić z głową, obecnie mając na lekki zarys rzeczywistości widzimy że 2 serwery na raz nie wychodzą [przykład: JB2 / DR]. Miałbym pewną propozycję, jednak trzeba pamiętać, że serwery takie jak DR / JB / HnS mają swoich stałych graczy i to głównie dzięki nim się utrzymują na swoim poziomie.
Szósta sprawa: Każdy major admin pracuje nad swoim serwerem według swojego uznania. Połączenie serwerów przyniesie zgrzyt pomiędzy administracją bo nie bez powodu wolą serwer v1 bądź v2.
Siódma sprawa: Z pierwszego punktu widzenia gracza niby połączenie jest najlepszą opcją do tego by uzyskać "lepszy serwer". Jednak dajcie mi jakiś przykład że dane przerobienie pozytywnie wpłynie na serwer a nie negatywnie. Skoro gracz chce grać na v1 bądź na v2 to ma tam jakieś powody.

Podsumowując moją wypowiedź: jestem negatywnie nastawiony na zmianę na serwerach.

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności