Anonowski Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 (edytowane) Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Nikolaus1253/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/nzipl Nick oskarżonego: Naiz Opis sytuacji: Gram sobie na serwerze zabijam ludzi, których nie lubię i mnie denerwują i w połowie mapy dostaje nagle bana, a w regulaminie nie ma żadnego punkty dotyczącego "tryhardowania" Dodam jeszcze, że gadało cały czas jakieś dziecko i muta nie dostawało ^^. Serwer: DRV2 CSGO Data i godzina zdarzenia: ban nadany 17:42 Dowody: Demko cała mapa deathrun_rezonate Edytowane 2 Września 2021 przez SchMidT Dodanie informacji 4 2. Nie można używać w swoich wypowiedziach koloru czerwonego oraz zielonego. Wyjątkiem od tego są Użytkownicy posiadający odpowiednie rangi (Kolejno Właściciel Sieci/Opiekun Serwera/Major Admin Serwera oraz Moderatorzy). Poprawiam kolory. Przez SchMidT, 2 Września 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Można zacząć od poprzedniej mapy, gdzie zabijałeś każdego. Druga mapa zabijałeś osobę, która ledwo co dołączyła na serwer. Co do mute za nadużywanie, nie będę dawał nikomu commsa, w momencie którym na serwerze jest 5 osób i dwie z nich prowadzą dyskusję. @ Killerek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonowski Opublikowano 2 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Proszę bardzo. Masz tu cały regulamin ukochanego serwera deathrun v2 mozesz sobie nawet sam wejść. Znajdz mi punkt dotyczący twojego "tryhardowania". Chłopaki w podaniach sie nie oszukuje. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 (edytowane) odchodząc od skargi otrzymujesz perma za aktywnego już bana na swoim ip byłym już iphttps://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:596411057&advType=steamid - link do perma, wystarczy sprawdzić ip 😎 Edytowane 2 Września 2021 przez naiz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonowski Opublikowano 2 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Człowieku co ty mi tutaj pokazujesz jak ja nigdy nawet cheata zadnego nie mialem XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 co do perma - mój błąd, wybacz sourcebans`y po wpisaniu twojego ip wyskoczoczył mi perm innego gracza, a pod nim twoje konto. dostałeś już ub 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Demko, które analizowałem to: deathrun_rezonate 17:21 - 17:42 "spoconymaciek ArenaSkilla.pl" nadużywanie mikrofonu, prowokacje - mute 2h@ UnBan Teamkara do nadania. Po rozmowie z Major Adminem Serwera @ Killerekstwierdzam, że ban dla gracza "Anonowski" na 30 minut został nadany prawidłowo. Admina zostawiam dla @ Killerek 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Ogólnie na serwerze było od początku mapy był @ naizpan maciek rozmawiał normalnie z panem zaqu lekko bym się przyczepił początku z lekką prowokacją cytuje "Anonowski ogól pachy" ale to było tylko raz więc sie nie przyczepie bo sam bym tak pewnie zrobił że dał upomnienie i dopiero potem. Ban został nadany prawidłowo z powodu "Zakaz utrudniania gry innym graczom." Nowi Gracze przez takich graczy wychodzą z serwera, ponieważ nie mają jakiejkolwiek szansy na zabicie takowego gracza i tracimy tylko na tym potencjalnych nowych graczy.Dzięki @ bartazza rozpiskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi