Archie Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Nick: ArchieWiek: 17Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ogólnie spędzam sporo czasu na serwerze około 7-10 godzin dziennie, w tygodniu jak i w weekend. Jestem osobą która przestrzega regulaminu, z tego, że gram na serwerze bardzo dużo i myślę, że w chwili obecnej jestem jednym z najaktywniejszych graczy na serwerze. mam około 40 godzin na serwerze, mam zamiar grać tu jeszcze dużo i nie przestawać, a administrator będzie dla mnie bardzo fajną rolą bo zdarza mi się, że nie ma administracji a jest na serwerze sporo osób co nie umie się zachować, i trzeba się wsłuchać aby coś usłyszeć. Poza tym jestem bardzo pomocny i jak wbija nowa osoba na serwer to tłumaczę i pomagam. Mówię o co chodzi w jb, potrafię dogadać się z ludźmi również też chciałbym pomagać administracji w obowiązkach.Doświadczenie w adminowaniu: W miare wysokie, byłem już z dwa razy administratorem, ale długi czasJak długo gram w CS:GO?: około cztery lataW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: mniej więcej od 12 do 2-4 w nocy z przerwamiLink GT: https://www.gametracker.com/player/[Knife] Archie/137.74.7.15:30050/Znajomość SM: 3/10Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199197987485/Mikrofon: TakMutacja głosu: TakCzy przeczytałem regulamin Admina?: Oczywiście, nie raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
18Stka Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Niestety na nie - bardzo dużo adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 na nie -zachowanie, prowokujesz innych ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Na Nie XD -prowokujesz -zachowanie -brak kultury na serwerze -admini maja o tobie złe zdanie pewnie tak samo jak @ SebOwieczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzy Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 (edytowane) na nie - toxic - prowokujesz Edytowane 24 Sierpnia 2021 przez xzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABIXON Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 (edytowane) Na nie - zachowanie - kłamanie - wh z reszta adminow jest wystarczajaco! Edytowane 24 Sierpnia 2021 przez PABIXON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Opinie wyżej o czymś świadczą. Napisałes, że przestrzegasz regulamin i jestes pomocny, po czym ludzie zaczynają pisać, że jesteś toxic'em i prowokujesz hmmm Nie -prokwacje -16 adminow, nie potrzeba wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 zbyt duzo adminow nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 (edytowane) -zachowanie, lubisz zrobić patologie na serwerze -spora ilość adminow nie Edytowane 24 Sierpnia 2021 przez naiz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 12 minut temu, PABIXON napisał: - wh Ee xd Na nie za duzo adminow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdr Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 (edytowane) 34 minuty temu, 18Stka napisał: Niestety na nie - bardzo dużo adminów ty masz mała aktywnosc wiec wypad robisz moim zdaniem a zreszta 16 adminow a dziennie ich malo +aktywnosc Edytowane 24 Sierpnia 2021 przez rdr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 nie -prowokowanie, wyzywanie innych graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 (edytowane) Na nie -prowokowanie -dostales vaca 81 dni temu Edytowane 24 Sierpnia 2021 przez Jasiok 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Vac=skin czendzer 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Jeśli gracz, który ubiega się na stanowisko Admina, miał blokadę VAC w przeciągu ostatnich 365dni w grze, której składa podanie i są na to dowody, podanie zostaje automatycznie odrzucane. no coz na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 5. Jeśli gracz, który ubiega się na stanowisko Admina, miał blokadę VAC w przeciągu ostatnich 365dni w grze, której składa podanie i są na to dowody, podanie zostaje automatycznie odrzucane. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi