asaso Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Nick: (Na jakim grasz na serwerach): asasoWiek: 15Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem): Na serwerze często brakuje admina, który ,, ujarzmiłby" Patologie czy też nowe osoby które często wybuchają gniewem. Ja sam też czasami daję się sprowokować, lecz nie zdarza się to tak często jak kiedyś. Aktywność mam raczej dobrą, ale zawsze mogę ją poprawić. Nie bałbym się dawać commsów w przypadku takiej potrzeby ( jak niektórzy :<). Jest to moja ( chyba) 6 próba jesli chodzi o aplikacje na to stanowisko, więc uważam że powinienem dostać chodź szanse na okres próbny po tylu zmaganiach.Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Admin innej sieci, (były to arenki 1v1)Jak długo gram w CS:GO?: 5 latW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: W wakacje od ok.9-13 i później jeszcze wbijam koło wieczoraLink GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) aktualny:GT Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 4/10Link do profilu Steam: STEAM Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Nie, w trakcie.Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak, nie jednokrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdr Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 (edytowane) na tak +aktywnosc +pomocny dla nowych graczy +wiek -/+zachowanie Edytowane 19 Sierpnia 2021 przez rdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 tak +aktywność +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 tak aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Na /okres próbny +/-doświadczenie +chęci +staranie napisane podanie +aktywność -wiek -mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Australia Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Na tak +chyba kuma +chętny do roboty -zaledwie 5h dziennie na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 test ;v Napisz do mnie podajac SID jak i link do konta na forum. Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi