Jasiok Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199065162181 Link do steam oskarżonego: nie mam Nick oskarżonego: wiesiu hacker Opis sytuacji: wiesiu : przez ostatnie 3 miesiące wiesiu miał ciągle nieobecności a po ich zakończeniu i tak nie sprawdzał demek po co ma mieć to UBT jak nic nie robi wtf? Serwer: Forum Data i godzina zdarzenia: 24.06.21 do 21.08.21. Dowody: Forum 1 1 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 (edytowane) Po 1 nie pisze sie less go tylko Let's go Po 2 12 minut temu, Jasiok napisał: przez ostatnie 3 miesiące wiesiu miał ciągle nieobecności 12 minut temu, Jasiok napisał: Data i godzina zdarzenia: 24.06.21 do 21.08.21. No to w końcu 3 czy 2 Po 3 wiesz jako UBt każdy zajmuje sobie demo wiec nic nie było bo inni wzięli / po prostu nie było bo też był taki okres że AS na chwile zamarło Po 4 pięć dni przed twoim "3miesziecznym" okresem zajmowałem się skargą Po 5 gdy te skargi były zajęte te wolne dni między nieocbeckami zajmowałem się odwołąniem Spoiler Po 6 Benio rób co uważasz @ xBonio Po 7 zrozumiesz jak będziesz musiał sam zarobić w wakacje hajs bo nie dostaniesz go za darmo od rodziców (; Edytowane 6 Sierpnia 2021 przez wiesiu_HACKER 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. naiz Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Dodam od siebie jako ubt, ze przynajmniej mi nie przeszkadza, ze dany ubt zajmuje się głównie jednym serwerem i sprawdza mniejszą ilość skarg. Skargi są sprawdzane w większości do dwóch dni od jej założenia. 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 §3. Skarga może zostać rozpatrzona w ciągu 14 dni od daty jej złożenia, po czym ulega przedawnieniu. Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi