Diamont Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/Diamont112/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/kinderking4 Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) king Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) pan act nadal mi i mikusowi i jasiokowi mute a malcuchowi bana przez sb. Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) forum Data i godzina zdarzenia: 18:58 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) sb, screen King nie stosuje sie do regulaminu ACT, nadaje muty przez strone mając kontakt z administracją 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Wraz, z @ kinguOglądaliśmy demko z skargi na własnie was. Nadużywaliście, puszczanie bindów i ucieczka. Poprosiłem @ kingużeby nadał bany sb, ponieważ sam nie mam dostępu bo nie poprosiłem xBonio o to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 @ Killerekpoprosil mnie zebym te commsy nadal przez sb bo nie mial dostepu tak jak napisal wyzej obejrzelismy cale demko i jak jakas kara jest zadluga to polecam zobaczec w taryfikator bo tam znajdziecie odpowiedz co do kar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 to niezle na jb jest ze skarg gdy wbijesz na serwer dostajesz bana a tu co. Przez sb to niezle 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Jest roznica miedzy serwerem na ktorym mam admina a na ktorym nie mam @ Killerek chcial nadac bany przez sb ale ze niemogl to mnie poprosil wiec za to ze pomogl mi w demku z drki to nadalem przez sb bo inaczej nie moglem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Naużywanie i ucieczka z DRv2. Next time nie uciekajcie, to nie będzie ban na jb, tylko na drv2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi