Rastafari Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 (edytowane) Propozycja to: Zmiana istniejącej rzeczy Treść: Zrobiłem 9 piosenek MVP, które zawierają: Na początku podgłaśnianie, na końcu przyciszanie. MVP Paczka.zip W folderze można znaleźć: - 9 piosenek MVP - Dokument tekstowy zawierający ponumerowanie piosenek - Folder jest skompresowany. Edytowane 2 Sierpnia 2021 przez Rastafari Poprawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 (edytowane) 9 piosenek to trochę mało, dodaj ich trochę więcej. Jestem na nie. Edytowane 2 Sierpnia 2021 przez Ciosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Na Trochę mało piosenek mogę podesłać ci parę na pv ale zawsze coś bo aktulane piosenki mvp się już przejadły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 na przyszłość podawaj jakie są to piosenki (gatunek, tytuły) oraz dodawaj to do tematu z RS'ami na nie imo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Temat został przeniesiony do kosza. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi