Skocz do zawartości

[Odrzucona]Redakcja śmiech na sali

Udostępnij

Br0wn

Rekomendowane odpowiedzi

A więc zacznijmy od tego, że redaktorzy na AS to śmiech na sali :)
Zadajmy sobie pytanie na czym polegało pytanie dnia, kiedy prowadził je @ Ciosek? Pytanie dnia pojawiało się codziennie o godzinie 00:00 przez prawie cały rok, pytania były ciekawe i wymagały rozwiniętej odpowiedzi, może nie wszystkie ale większość. Teraz pytania dnia pojawiają się o różnych porach dnia lub wcale się nie pojawiają... Teraz większość pytań jest XD równie dobrze moglibyście zadać pytanie "czy robiłeś dziś kupę" i nikt nie zauważyłby, że pytanie jest głupie i inne niż pozostałe. Szczerze czasem ratuje was tylko @ naizdodając pytanie dnia 😢 O @ Grzechuktóry nawet grafiki do tych pytań nie daje już nie wspomnę :) 
Zabieracie się za różne rzeczy np. Film/serial Dnia i go nie kończycie :( znaczy to akurat na plus, bo tylko zaśmiecacie tym forum 😎 

MEM DNIA, ogólnie ja na miejscu właścicieli wstydziłbym się mieć coś takiego w redakcji :/ , żeby te memy były chociaż związane z tematyką forum :/ ALE JESZCZE lepiej byłoby gdyby były one śmieszne i nie cringowe 😎 

Spoiler

image.png.66d63ecb61ea4a70e8fabd63f7d8af67.png

Zamiast dodawać jakieś memy dnia, filmy dnia, cytaty dnia, to weźcie skupcie się na samym pytaniu dnia i np. na wywiadach :) 
Resztę zostawiam właścicielowi co z tym zrobi. 

Pozdro 

• Lubię to! 2
  • WOW MEGA! 1

• 2 tygodnie później...

Nie wiem, czy wiedziałeś, ale przed napisaniem skargi był grafik kto o jakiej porze wstawia tematy. @ Killerekmiał wstawiać ze mną tematy, ale że nie wstawiał to dlatego ja wstawiałem tematy o różnej porze niż powinny one być. Jeżeli mówisz że pytania są bez sensu to śmiało, wstawiaj tematy w dziale redakcji i pokaż co potrafisz. To co ze mną będzie to już @ xBoniosię tym zajmie.

PS. Mogę Ci wysłać aktualny grafik żeby nie było, że redaktorzy nic nie robią. 

obraz_2021-08-10_061023.thumb.png.7a6f1db736a0efee49416400d96efb33.png

Nie moja wina, że ktoś nie wstawi tematu i się pojawi o różnej porze lub wcale. Staram się regularnie wstawiać tematy jeżeli grafik się zgadza.

To, że mam reputację taką jaką mam i prawie każdy chcę się mnie pozbyć i mnie nie lubi to nie znaczy, że wywalone mam w dział redakcji. Redaktor to jedyna ranga, na której mogę się wykazać i pokazać że mi zależy i nie posiadam czegoś dla kolorku. 

Jak widać, staram się aby dział redakcji był ożywiony ale niektórzy nie doceniają po prostu tego. 

Edytowane przez Rastafari
  • Lubię to! 1
  • Smutne. 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności