Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na świeżaka xD

Udostępnij

Belz

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżonego: ZefirDark
Opis sytuacji: A więc zaczeło sie od tego że pewien użytkownik no rzucił paroma wulgaryzmami *Patol jprd* Więc admin *świeżak* dał mu bana zamiast muta na 30 min.

Potem w swoim usprawiedliwieniu powiedział że "Obrażał mnie pare dni temu i mam demko jak to robi" *Beka xD* i nie widzi w tym nic złego. #Nie znajomość regulaminu

Był również na serwerze wtedy djpiko który łącznie ze mną próbował mu przegadać że tak nie może nadawać komuś mutów zanim dostał admina *jak grochem o ściane*

I padło pytanie wtedy "czemu skargi nie napisał? " *Świeżak opuszcza serwer*

@ SchMidT Ładuj dengu
Serwer: JB

Data i godzina zdarzenia: (około) 22:40 29.07
Dowody: mapa: jb_graffito_v3

Edit cały czas siedzi na sm_ukryj i nabija se aktywność do eventu i nic nie robi jak jest patola na serwerze.

• Lubię to! 1
  • Haha! 2

Witam was.

Najpierw byś przedstawił kolegę "nick"?

Tak powinienem mu dać gaga na 30 minut. Dałem bana na 30 minut, żeby w końcu się ogarną, nie chce nikogo karać na bardzo długi okres.

Lecz ten pan twój "przyjaciel" wyzywał od bardzo długiego czasu mnie i innych nowych, jak i starych graczy .A dzisiaj nie wiedział, że mam Admina na serwerze JB.zaczął znowu to samo czyli obrażanie To nie mój problem, że kolega nie potrafi utrzymać kultury na serwerze i powstrzymać się od obrażania innych "oczywiście był moim zdaniem pijany" ale to go nie skreśla od tego, żeby zachował kulturę.

Jeżeli notorycznie powtarza się takie zachowanie to nie mogę tego lekceważyć, chce aby była kultura,zabawa i jak najwięcej graczy na serwerze.

"djpiko który łącznie ze mną próbował mu przegadać że tak nie może nadawać komuś mutów zanim dostał admina "Nie wiem co chcesz osiągnąć ale to jest głupota co napisałeś.

Edytowane przez ZefirDark
  • WOW MEGA! 2
  • Haha! 3

Dodam od siebie żeby nie pisać 2 postu:

mapa jb_undertale 11-13 runda z godziny około 17:00 dnia 29.07.2021 zefir nadaje bana dla "ponczuś" zamiast jasioka gdzie on sam się przyznaje chwilę później na demku, że to on bagował ct. Oraz dodam, że admin troszkę za wolno myśli i nie wie czy coś się działo 10s przed jakąś akcją/fk itd.

• Lubię to! 1

Więc tak, sprawdziłem oba demka od @Belzoraz @ MiczuMily jednak zajmę się tym wszystkim pokolei:
 jb_graffito_v3

Spoiler

01:11 | kto wbił na serwer de*il jeb*ny - patryk
01:12 | Monster śm*eć - Borszczu Gaming
01:17 | sklej pi*de - Borszczu Gaming
01:41 Gracz ★ VIP ★ [SpZ] Borszczu Gaming opuścił grę (���) Ban dla gracza
02:40 - 3:00 - "Kłócisz" się z graczami że za postawę Borszczu jest ban a nie mute powołując się na inne mapy [dni]
03:04 | Chodzi o to żeby się uspokoił - Zefir

jb_undertale

Spoiler

21:00 - jasiok przyznaje się do tego że bugowal ct

Dodatkowo:
1. Na mapie numer dwa (jb_untertale) admin przesiadywał na ukrytym przez cały czas [od 07:58].
2. Admin stosuje własny taryfikator banów nie zgodny z regulaminami zawartymi na forum:

• Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do tygodnia)
  • Czasy banów są wypisane w KOLEJNOŚCI. Admin MUSI rozdawać kary dla graczy tak jak są wypisane w taryfikatorze. Ilość kar się nie sumuje, to znaczy, na następnej mapie admin musi zacząć rozdawać kary od nowa.
  • Admin nadaje karę która jest "przedawniona" [patrz punkty wyżej]. Zamiast napisać skargę na danego gracza, by UnBanTeam zajęło się sprawą to wymierza kary samodzielnie i niezgodnie z taryfikatorem [patrz punkt pierwszy] nadając graczowi bana zamiast blokadę na czat głosowy.

3. Admin nie reaguje na wyzywanie się innych graczy.
4. Admin siedząc na ukrytym pozwala na tworzenie się ogólnej patologii na serwerze, gdzie gracze zaczynali wyzywać siebie nawzajem oraz major admina serwera.

Sprawami adminów zajmuje się major admin danego serwera, więc sprawa ta przechodzi do @ SchMidT

Edytowane przez uSzanowankoo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności