darkenzz Opublikowano 27 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) darkenzz Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Grywam tu dosyc czesto, konsekwentnym typem osoby jestem - albo tak, albo nie. Wydaje mi sie, że takiego admina tutaj brakuje. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Admin na wielu serwerach deathrun bądź ffa. W skali przykladowo roku byłem dziesiątki razy adminem, powodem moich odejsć z mojej posady była niechęć do gry, natomiast teraz mam niedosyt i obiecuje, że zostanę tutaj na długi, długi czas. Jak długo gram w CS:GO?: 6, prawie 7 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Różnie. Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://www.gametracker.com/server_info/185.30.124.110:30000/top_players/?query=darkenzz Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/darkigodd Mikrofon: (Tak/Nie) Tak. Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak. Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak. /// Jedyny - jest taki, że przez ten swirniety wirus więcej czasu poswiecam pracy, szczególnie w te wakacje. Jutro mam wyjazd, od 27.07.21 nie bedzie mnie do 06.08.2021, ale mam nadzieje że to nie będzie jakaś duża przeszkoda, liczę na wyrozumiałość. ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 27 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 Na Ta +mało ogarnietych adminów +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooki Opublikowano 27 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 Na Tak +Wydajesz się być ogarnięty +mutacja +wiek +sm +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dojnic Opublikowano 28 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 (edytowane) na tak +mutacja +wiek +mily +ogarniety +sm Edytowane 28 Lipca 2021 przez Dojnic 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 28 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 ogarniety ta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 28 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Tak +Mutacja +doświadczenie -co wchodzę na serwer to prosisz kogoś o walutę serwerową 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerek Opublikowano 28 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Tak +Mutacja +Sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixit1337 Opublikowano 28 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Na Nie -Co chwile prosiłeś o walutę serwera -Nie utrzymujesz kultury -Szybko się dajesz prowokować ludziom -Obrażasz +Ogarnięty admin do pomocy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REGGIN Opublikowano 28 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 (edytowane) Nie, - lubisz ubliżać graczom, a oni tobie - prosby o walute - brak kultury + moze i ogarnięty, lecz nie spodziewał bym się zmiany w zachowaniu. Edytowane 28 Lipca 2021 przez REGGIN 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 28 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Na +wiek +doświaczenie +aktywność +/- sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pldzumanpl Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Na nie - kultura - notoryczne proszenie o walute + aktywnosc (nie wiem czy osoba scamujaca dzieci z areny na psc byłaby dobrym przykladem) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Na nie, - 5 mutów - 1 ban - proszenie o walutę serwerową - kultura - proszenie o pozytywne komentarze pod podaniem z moich informacji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Można dać szanse +wiek +mutacja +doświadczenie -często przeklinasz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amelka Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Na tak +doświadczenie +wiek, mutacja +znajomość komend Ogolem typ jest ogarnięty, znam w zyciu prywatnym jesli ma admina to potrafi sie dobrze ogarnac polecam, dzia 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolaczekHolms666 Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Na nie - kultura - wyłudzasz cały czas walutę serwera - obrażasz + ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Na nie -Proszenie o walute serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkenzz Opublikowano 29 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Nie sadzilem, ze ludize nie maja w sobie jakiegokolwiek dystansu, a fakt, ze inni pisza ze wyludzam jakas walute serwerowa, nie mieli nawet nigdy ze mna do cxynienia xD To jest jakis fenomen Wiem, ze nie mozna sie wypowiadac w swoim podaniu ale jak ja to widze to mnie swierzbi. Ci, z ktorymi czasami sie powyzywam nie maja problemu i potrafia wyczuc czy to sarkazm, ironie czy pO prostu zwykly zart, ale no widze ze ciezko tutaj z tym u was ziomy No i to chyba normalne, ze gdybym wszedl na ow stanoeisko, ogarnalbym swoj zapelniony flegma jezor ktorym dotychczas chlapalem na ludiz xD Wszystko rozumiem, ale bez przesady, peace 1 SPAM Przez bartaz, 29 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
17kostek Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Na tak +wiek +mutacja +doświadczenie Dałbym mu szanse 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi