Grzechu Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Nick: Grzechu Nick admina: Terminator Długość bana (w tej sytuacji mute): permanentny Data i godzina: 2021-04-28 22:18 Serwer: HNS2 Powód bana: Powód obraza + prowokacja 25.04 seek_hotel + zachowanie się nie poprawiło Mapa: Mapy niestety nie pamiętam. Wgl taka sytuacja że jak kiedyś patrzyłem na demka z takiego dnia to takiej mapy nie było ;o. Jeżeli mogę cię jakoś prosić @ wiesiu_HACKERto podeślij mi demeczko jak jeszcze je masz ;v. 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 2021-04-28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Patrzę na twoje ostatnie commbansy i po tym perm mucie otrzymałeś 4 blokady na czat tekstowy [z 3 trzy w tym miesiącu] z podobnym powodem co przy nadawaniu twojego muta na serwerze Hide and Seek.Ostatnie blokady na czat:Powód: prowokacjaPowód: podpowiadaszPowód: brak kulturyPowód: spam Dodatkowo nie posiadamy demka by ocenić twoje zachowanie podczas tamtej sytuacji, gdyż demka archiwizują się do 14 dni [2 tygodnie]. Jeśli chcesz prosić o odblokowanie na czacie głosowym zacznij od poprawy swojego zachowania, gdyż nadawane ostatnio kary na czat tekstowy nie napawają nikogo optymizmem w tej sytuacji. Prośba odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi