Nitrek Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Nick: [Kubuś <3] ☾☜☯☞☽ Nick oskarżonego: ArcZi Treść: gracz ArcZi zbugował deagla po czym zabił 7 osób Dowody: demko mapa jb_facebook godzina: 20:43 start zabijania na zabawie One In The Chamber 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RealGangstaSht Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Byłem wtedy na serwerze, widziałem cała sytuacje i potwierdzam xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Proszę o nadanie bana dla Arczi'ego na 120 min za bugowanie i zabicie 7 osób. I ty chcesz iść na admina?... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RealGangstaSht Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Teraz, Mr.White napisał: Proszę o nadanie bana dla Arczi'ego na 120 min za bugowanie i zabicie 7 osób. I ty chcesz iść na admina?... No rzeczywiscie to mnie wyklucza bo raz na miesiac sobie deagla zbuguje xDDDDDDDDDDDDDDDDDD I dlaczego az na 120min uzasadnisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoDeR Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Bugowanie - Slay / Kick / Ban od 30 minut do 1 godziny zgodnie z taryfikatorem powinien dostac slaya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Arczi został zbanowany do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RealGangstaSht Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 1 minutę temu, GoDeR napisał: Bugowanie - Slay / Kick / Ban od 30 minut do 1 godziny zgodnie z taryfikatorem powinien dostac slaya Dostałem juz na 2h xDDDDD Kocham tego white po prostu mega smieszny gosciu XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Ostatni punkt. Ciągle łamie regulamin, więc mam prawo aby mu zwiększyć karę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RealGangstaSht Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 (edytowane) 1 minutę temu, Mr.White napisał: Ostatni punkt. Ciągle łamie regulamin, więc mam prawo aby mu zwiększyć karę. Perma daj odrazu skoro ciagle lamie regulamin xD Edit: Jest tam napisane, że jeśli sytuacje powtarzaja sie a jesli chodzi o bugowanie deagla to nawet nie pamietam kiedy ostatni raz to zrobilem grubo lecisz xDD Edytowane 9 Marca 2019 przez RealGangstaSht Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Jeśli się nie zgadzasz z decyzją zawsze możesz złożyć skargę/odwołanie od bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi