Kostek* Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Nick: Kostek Nick oskarżonego: Mr.White Treść: zacznę od początku. Dałem polecenie stancie na skrzynkach w waszych celach oczywiście White sobie zniszczył skrzynię i przez to z własnej głupoty zginął. Dał mi ct bana na 60min za fk A potem zaczął gadać że za nie ogarnianie też mógł mi dac, ja się pytam jakie kurczę nie ogarnianie... Dodam tylko że Kubuś dał w jest takie same polecenia tyle że na piecach oczywiście nasz adminek i ubt nic nie zroobil. Dowody: mapa ba_jail_minecraftparty_v6 I parę osób między innymi: -real gangsta -Kubuś admin hns -masełko (aimbot) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RealGangstaSht Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Byłem wtedy na serwerze i potwierdzam słowa kostka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 1. Ty dałeś takie polecenie po czym zamknąłeś cele, więc nie mieliśmy się jak przenieść do innej celi. 2. Kubuś dał takie polecenia, tylko że nie zamkną celi więc więźniowie mogli sobie przejść do innej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 4 minuty temu, Mr.White napisał: 1. Ty dałeś takie polecenie po czym zamknąłeś cele, więc nie mieliśmy się jak przenieść do innej celi. 2. Kubuś dał takie polecenia, tylko że nie zamkną celi więc więźniowie mogli sobie przejść do innej. Na początku miałeś ta skrzynię więc o co Ci w ogóle chodzi typie, specjalnie je zniszczyła lub kolegą w celi. Jakie nie ogarnianie żal mi Ciebie rly... Mogę trzymać więźniów nie więcej niż 20 sek w celi więc spadufa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Ale to jest polecenie nie do wykonania. Czy jak byś dał polecenie użyj noclip'a i okrąż mapę i ludzie by tego nie zrobili to byś też zabił? Bo przecież właściciele/yama/tosiek mogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Jakbyś powiedział polecenie a dopiero ja bym zbił tą skrzynkę to ctban nie słuszny, ale było dokładnie odwrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Teraz, Mr.White napisał: Jakbyś powiedział polecenie a dopiero ja bym zbił tą skrzynkę to ctban nie słuszny, ale było dokładnie odwrotnie. Wajcik nie moja wina że sobie to zniszczyłes hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 (edytowane) odrzucam skargę: -dałeś polecenie ustawienia się na skrzynkach po tym, jak TT zniszczyło swoje boxy, a to oznacza, że polecenie było nie do wykonania. (demo - 14:30: zabicie White'a i innych osób 15:36) Edytowane 9 Marca 2019 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi