Atrax Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Nick: ✟AtrakS✟ Nick admina: uSzanowanko (a moze jego wlasciciel - niceone?) Długość gaga: perm Data i godzina: 2021-06-29 17:54 Serwer: only mir Powód bana: [niedziela, 21:09] Nice One: nadaj atraksowi perm gaga za moja zgoda Mapa: mirage M@ dalej czekam na powod gaga, mam nadzieje, ze juz ci sie jakis przysnil i nie mieszaj radia z czatem. No chyba ze jestes ponad regulaminami))) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Gag został edytowany co już było zawarte w skardze na moją osobę. Sprawa wyjaśniona @ Moderator / @ Początkujący Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi