Skocz do zawartości

[Odrzucona]bla skarga bla bla

Udostępnij

NiceOne

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: forum

Link do steam oskarżonego: https://forum.arenaskilla.pl/profile/6740-xdar1unqq/

Nick oskarżonego: xdar1uNqq
Opis sytuacji: bezsensowna prowokacja na ktora i tak nie zwracam uwagi ale no szanujmy sie, wczesniej tez cos bylo ale pomiedzy nasza klotnia i nie chcialo mi sie jakos bardzo w to ingerowac, ale jak widac to jakis bol dupy dalej pozostal czy o co tam chodzi 
Serwer: forum

Data i godzina zdarzenia: 29.06.21
Dowody: 

218780f3283851b6fce450b6e8a503b9.png

@ Moderator

• Lubię to! 1
  • Haha! 2

• Moderator

Siema, ale jak mi za takie cos warna to ja po prosze archiwum 21.06.2021 przejrzec, bo bardzo niekulturalnie sie najslan zachowywał ;//

"Jako ranga wyzsza powinienes sie zachowywac"  czy cos

Mi też jest przykro za taką poważną i obraźliwą prowokacje w moją stronę.

A co do tej skargi, żałosne, tym sie zajmij, a nie mną

przepraszam panowie moderatorzy, ale to nawet nie jest prowokacja xD

received_490932808641203.webp

Edytowane przez xdar1uNqq
  • Haha! 1

15 minut temu, xdar1uNqq napisał:

ale jak mi za takie cos warna to ja po prosze archiwum 21.06.2021 przejrzec, bo bardzo niekulturalnie sie najslan zachowywał ;//

w takim razie dodam do tego jeszcze to aby moderatorzy przeczytali całą konwersacje od początku do końca aby nie było kolejnych problemów potem 🙃

oraz jeszcze dodajmy do tego kolejny fakt którym jest to że nadmiernie robisz burdel na tym chatboxie pisząc gówno i wyśmiewając bądź krytykując innych więc nie rób z siebie ofiary, co można stwierdzić po Twoim dopisku na cb sprzed chwili "łzy wytrzyj najslan"

21 minut temu, xdar1uNqq napisał:

przepraszam panowie moderatorzy, ale to nawet nie jest prowokacja xD

:KEKW:, chyba raczej tak

dziękuje, skończyłem

• Moderator

Niech przeczytają całą, nie jestem ofiarą, ale podany przykład jest smieszny. Ja jestem "graczem" Ty wyzszą rangą, wiec tak jak pouczasz innych musisz sie zachowywac. Pokazałeś kulturkę. Kazde slowo mozesz uznac za prowokacje, nawet pisanie najslan mozna podpiac pod prowo XD I tak wyjdziesz na sucho, bo klasyczek :ez: 

Wszyscy w czwórkę z moderatorami zgadzamy się, że to za mało, żeby dać warna. Nie będziemy dawali warnów za takie błahostki, bo skończy się płaczem o nic i warnami dla połowy sieci.

Obecnie skargę odrzucam, ale jeżeli w przyszłości znowu zaczniecie się przepychać, to wtedy obaj wylecicie z warnami.

Skarga została odrzucona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności