Karczmi Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Link do steam: <klik> Link do steam oskarżonego: <klik> Nick oskarżonego: ♡wielOeybek Opis sytuacji: Osoba na którą składam skargę, ciągle używa mikrofonu mimo, że nie ma mutacji. Mówi jakieś niepotrzebne bzdety, śpiewa piosenki do mikrofonu, wydaje jakieś dziwne dźwięki jakby ktoś mu coś od tyłu robił, wydziera się jak zginie. Serwer: CS:GO Only Mirage Data i godzina zdarzenia: Wydarzyło się to w dniu 2021-06-29, godziny nie jestem pewny, ale cała sytuacja była od prawie początku zaczęcia się mapy i trwała dokładnie do godziny 10:46, oraz do wyniku 9:12 dla TT. Potem delikwent wyszedł z serwera więc nic więcej się nie działo. Dokładnej godziny rozpoczęcia mapy nie znam, ale wiem, że ta mapa trwała jeszcze jak była godzina 10:46. Dowody: Demko, o czasie rozpisałem się u góry. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 (edytowane) wiel0eybek - ciągłe nadużywanie bez mutacji - mute 720 minut @ Admin Mirage kara do nadania @ Moderator przyjęte PS: tak skargi powinny być pisane, było z 5 razy łatwiej mi sprawdzać Edytowane 6 Lipca 2021 przez ToruT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi