18Stka Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Nick: MówiłaŻeMa18 Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Gram często na serwerze , ludzie mnie znają już , jestem ogarniętym graczem w tt jak i ct . Myślę że nie robię nikomu krzywdy i z każdym staram się mieć sztamę , oczywiście jak każdemu czasem i nerwy puszczą ale to rzadko się zdarza . Gram w takich godzinach gdzie czasem już admina nie ma a naprawdę by się przydał , oraz miałem już admina na JB i ogarniam co i jak ( czasem lubię porobić trzodę z niektórymi graczami, z którymi lepiej się dogaduje na serwerze ) Doświadczenie w adminowaniu: Jeżeli chodzi o csgo to admina miałem około 8 razy ale na JB 2 . Większość adminów miałem jeszcze za czasów 1.6 . Jak długo gram w CS:GO?: Około 4 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: To zależy jak mam czas przeważnie wieczorami i z rana Link GT: https://www.gametracker.com/player/[Knife] MówiłaŻeMa18/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/[Ninje] MówiłaŻeMa18/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/[Ninja] MówiłaŻeMa18/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 5/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/anthev555/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 21 minut temu, 18Stka napisał: oczywiście jak każdemu czasem i nerwy puszczą ale to rzadko się zdarza W przeciągu paru razy w ostatnim czasie jaki byłem na serwerze cały czas słyszałem jak kogoś obrażasz więc XD -toxic nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Na nie -noname -wyzywasz -nie ogarniasz +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_ Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 na nie -nie ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Na tak /okres probny Jedna skarga i lota +wiek -język +/- ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 (edytowane) Zaczynamy. 3 godziny temu, 18Stka napisał: jestem ogarniętym graczem w tt jak i ct Czy tylko mi tu coś w tym zdaniu nie pasuje? 3 godziny temu, 18Stka napisał: oczywiście jak każdemu czasem i nerwy puszczą ale to rzadko się zdarz u Ciebie to trochę często widać odpały 3 godziny temu, 18Stka napisał: oraz miałem już admina na JB - "Rezygnuję z rang: Admin JB #1 Wiem że sporo ludzi tego chciało, więc się doczekaliście pozdro z fartem" 3 godziny temu, 18Stka napisał: 18 Po zachowaniu nie wygląda - https://ibb.co/sVbQf2k plusy by tu wymienił każdy, ale wkońcu jestem za przyjęciem/ odrzuceniem kandydata na stanowisko? odpowiedź jest jasna nie. Spoiler pokaż że naprawdę Ci zależy a nie robisz syf, nie będę ukrywał co robisz na serwerze bo admin musi zachować przynajmniej resztki kultury, nie miej do mnie po tej opinii jakiegoś problemu. na ten moment na nie. pamietaj, nic osobistego. Edytowane 22 Czerwca 2021 przez Rastafari 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 23 minuty temu, Rastafari napisał: - "Rezygnuję z rang: Admin JB #1 Na Tak +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 ale nie wiem ty nie masz co robic? nie ogarniasz jb=nie masz adma proste? nie -nie ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Godzinę temu, Rastafari napisał: Czy tylko mi tu coś w tym zdaniu nie pasuje? Nope, mi też coś tu nie gra -nieogar -zachowanie Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixtro0 Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 (edytowane) Na nie - toxic Edytowane 22 Czerwca 2021 przez Ixtro0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 8 godzin temu, 18Stka napisał: jestem ogarniętym graczem w tt jak i ct dxdxdxdx nieogarniasz na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Nie -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 przy ostatniej skardze dawałeś się głupio prowokować dzieciakowi na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Aktualnie na nie łatwo dajesz się prowokować jak napisał naiz up po demki Nie pamiętam jak wyglądało u ciebie z sm, ale niedawno pisałeś rezygnację ponieważ nie ogarniałeś regulaminu i dostałeś ostrzeżenia od adminów plus dodatkowo jeszcze z 3 tyg temu pisałeś że kończysz grać na jb. Pograj, uspokój się popraw zachowanie, a następnie pisz podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 24 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 -toxic nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi