KARA Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 NICK : KARA WIEK 26 Mutacja TAK Mikrofon Brak Ogarnięty AmxModmenu Dobra Aktywność Dobra Długa z Serwerem Gram W Cs 10-13 lat Chciał bym Uzyskać Admina Na serwerze ponieważ aktywność graczy oraz ich wiek Jest niezadowalający Myślę że moja obecność w administracji Pomoże Usunąć więcej cheaterów Ponieważ jestem Aktywny w godzinach 9-15-20 Miałem okazje Otrzymać wiele razy Admina Na Serwerze Deatchrun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Brak wzoru: Spoiler Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Wiek: Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Jak długo gram w CS:GO?: W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) Link do profilu Steam: Mikrofon: (Tak/Nie) Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi