Anonowski Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Nikolaus1253/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/72TobiasXD Nick oskarżonego: 72TobiasOpis sytuacji: Dostałem bana za zgłoszenie gracza, którego łamał regulamin za niby nadużywanie komendy !zglos bo zgłaszałem użytkownika i kliknałem binda i sie wysłała zła treść i po 60 sekundach wysłałem jeszcze raz na tego samego użytkownika report z powodem łamiącym regulamin. Ban nie słuszny i jeszcze na 3h. Serwer: Deathrun v2 Data i godzina zdarzenia: 15:26. Zgłoszenia dałem na poprzedniej mapie.Dowody: 1 2 Kolor zielony i czerwony zarezerwowany jest tylko dla rang wyższych Przez RuteK, 2 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonowski Opublikowano 2 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Chciałbym jeszcze dodać pod tą skargą jeśli można o dodawaniu adminów, którzy w ogóle nie grają np @ Mikus aktywność: Napisał nieobecność dopiero dzisiaj a widać jaką miał super aktywność ^^ Pozdrawiam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
72Tobias Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 po 60sekundkach drugi raz zgłosiłeś? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonowski Opublikowano 3 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Poprawiłem się bo wiem. Nie wiem czy da się to sprawdzić na demku ale wiem, że go zgłosiłem później za przedluzanie i bicie bez kolejki. BTW jeszcze coś znalazłem 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Tak @ 72Tobias, Nikolaus po +- 60 sekundach wysłał 2 prawidłowe zgłoszenie: Bot mógł nie załapać tak szybkiego, ale w bazie jest. Za błąd administracji przepraszam i mam nadzieje, że Tobias będzie teraz teżpatrzył sourcebans, przed takim banem. Co do aktywności to ją podciągnij Tobias. Skarga została przyjęta. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi