kiler Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Nick: (kilerpl1221) Usługa: (Zakazany SueprPremium) Data nabycia: (2918-03-07) Serwer: (DeahtRun v2) Opis problemu: (kupiłem sobie zakazanego na zawszę by umilić sobie rozgrywkę. Mineły 4h od zakupu i nadal nie mam zakazanego prosił bym o danie mi tej rangi bo 50 zł piechątą nie chodzi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Wpisałeś kod zwrotny z płatności przelewem, który otrzymałeś na e-mail? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 8 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Poradzicie mi coś na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Podaj mi na pw Kod zwrotny oraz na jaki nick i hasło wypełniłeś formularz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 no już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi