Squeezer Opublikowano 26 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Na tak +wiek +prace +aktywność na forum +aktywność na serwerze +ogarnia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczypsik Opublikowano 26 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Na Tak!!! +ładne prace +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
72Tobias Opublikowano 26 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Uhhhhhh, szczerze ciężko było mi wybrać finałowe zdanie ale na TAK. +dajmy ludziom się rozwijać, każdy był kiedyś początkujacym. +aktywny +młody -częste odpały (czyt. złe zachowanie) -reputacja -prace nie są turbo wybitne... Ale już mówiłem że warto dać szanse tak czy siak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 26 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 beka na nie prosisz ziomkow na pw zeby dawali ci na tak pod podaniem i wedlug ciebie jest to odpowiednie zachowanie? Jakby te glosy jeszcze w ogole mialy jakies znaczenie xD dodatkowo twoje zachowanie to 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Twoja sygnatura mi wystarczy https://prnt.sc/13inkt4 na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi