Rastafari Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Tak +Lepszy kandydat +Ładniutkie prace +Wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_ Opublikowano 15 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 na tak +spoko prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 15 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 Na tak +bardzo ładne prace +dosyć szybko odpowiada na zlecenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 15 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 (edytowane) nie jestem jakiś wybitny i pewnie wyjdę na hipokrytę ale moim zdanie 2 mieś to za mało + prace takie średniawe ;c ale czemu nie dać szansy zmieniam na tak ;x Edytowane 15 Maja 2021 przez mondej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 na nie -zachowanie na serwerach masz okropne, ogólnie dupną masz opinie -prace też nie są jakieś super dobre 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Na nie, - zachowanie - prace 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Na nie -zachowanie -paskudne prace (; @ uSzanowankooXD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooki Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Jestem na nie -Pracę co najwyżej przeciętne -Zachowanie też daje trochę do życzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaYzer Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Na tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 git prace jestem na tak. git prace jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 (edytowane) XD -zachowanie mimo ze nie ma chętnych to i tak nie zasługujesz na grafika i te grafiki sa strasznie mierne na nie Edytowane 18 Maja 2021 przez Gustaw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amster Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Na nie -Brzydkie prace Lepsze prace widziałem wykonane w programie "gimp" -Nie zasługujesz na jakąkolwiek range Chyba że byłaby to "Zbanowany" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Aplikacja została odrzucona. Na prośbę autora. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi