mrblack Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Na tak tym bardziej że jest wolne miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Na tak, skoro jest jedna osoba. Abys nie dawal bany za bh na MWup i MWdown xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Nie jestem przekonany co do twojej osoby, siedź sobie jeszcze w UBT. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Kroncu i ACT?? No jasna SPRAWA! 3 RAZY NA TAK!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruś Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebOwieczka Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Jesteś cały czas aktywny, odnajdujesz się w tym co robiłeś do tej pory, więc nie wiem czemu ktoś wytyka Ci małe doświadczenie. Przecież każdy jakoś musi je zdobyć, a jesteś jednym z najbardziej ogarniętych ludzi jakich widziałem, więc na pewno dasz sobie radę. Duże tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi