Grzechu Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Nick: Grzechu Nick admina: Terminator Długość bana (w tej sytuacji mute): permanentny Data i godzina: 2021-04-28 22:18 Serwer: HNS2 Powód bana: Powód obraza + prowokacja 25.04 seek_hotel + zachowanie się nie poprawiło Mapa: Mapy niestety nie pamiętam. A więc tak. Chciałbym otrzymać unmute, ponieważ minęły 2 tygodnie od jego nadania i zdążyłem poprawić zachowanie i umiem zachować na serwerze kulturę osobistą. Zrozumiałem swój błąd i wiem, że nie powinienem tak robić. Chciałbym aby pod tym odwołaniem wypowiedział się @ wiesiu_HACKERbo on mniej więcej wie jak moja sytuacja na HNSIE wygląda. 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 (edytowane) OUT Przy próbie otrzymania zgody na wykupienie mute czy tam gaga dla Karpixa "zapewniałeś" że juz się poprawił, że będziej już go pilnował - uwierzyłem i po +- 2tyg perm mute powrócił Dlatego tym razem nie dam się "namowić", a te prowadzenie Jb mnie kompletnie nie interesuje. (tak jak całe JB) Myslę że @ Admin HNSmają podobne zdanie tak jak @ wiesiu_HACKER, który pomógł mi rozwiać wątpliwości. Ktoś tam pewnie połączy / odrzuci Edytowane 12 Maja 2021 przez DOMINO 2 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi