Squeezer Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Nick: Squeezer Wiek: 16 lat Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Gram często na serwerze nawet w godzinach nocnych tak ze bym pomógł ogarnąć nie których ludzi, przez których gra na serwerze nie jest przyjemna a staje się debatą na tematy te i owe. Doświadczenie w adminowaniu: Nigdy sie tym nie zajmowałem. Jak długo gram w CS:GO?: od 2017r W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 10:00 - 22:00 i 23:00- 00:00 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[THC] Squeezer/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199147691861/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost3k Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Jak na razie chyba nie. Moja opinia. 1 Wypowiadając się pod czyimś podaniem, jesteś zobowiązany do uargumentowania swojego stanowiska. Przez SK4N3R, 11 Maja 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Na tak (okres próbny) Aktywność jak i mutacja na plus. Z tego co pamiętam twoje zachowanie było bardzo dobre i nie miałem co do niego zastrzeżeń. Minusem jest brak doświadczenia ale myślę że szybko się nauczysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 +aktywność +wiek - nie ogarniesz - brak doświadczenia - słabe zachowanie poza serwerem Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 na tak +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
18Stka Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Jestem za okresem próbnym + wiek + Mutacja Sm szybko byś się nauczył bo to samo wchodzi 🤗 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karakan Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Na tak +wiek +mutacja +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 na tak (okres próbny) +wiek +mutacja +aktywnośc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 na tak +ogarnia +aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Okres próbny -zerowe doświadczenie +czasami masz swoje jakieś wybryki, ale raczej jest dobrze z zachowaniem +aktywność +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dupateslawny Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Ja za okresem próbnym +wiek +aktywnosc okes próbny będzie idealny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost3k Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Jednak na tak. -musi się jeszcze nauczyć ogarniać komendy +ogarnia +aktywność +miły poza serwerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Dobra niech stracę. Jestem na Tak. (Okres próbny na moje oko) +aktywny +ogarnięty +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mexicano Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 na Tak +aktywny +ogarnięty +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 (edytowane) W dniu 11.05.2021 o 09:56, 18Stka napisał: Sm szybko byś się nauczył bo to samo wchodzi 🤗 jak znajomosc regulaminu, jednym uchem wchodzi a drugim wychodzi no ofc ta jestes no toxic znasz regulamin wiek Edytowane 12 Maja 2021 przez Rastafari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Na tak +bardzo miła persona +wiek +masz swój regulamin jak @Tetsuya ale to i tak wina @ naiz -nup 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 na tak -ogarnia -aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Na TAK! + Dzisiaj Pomogl ZIomkowi [ DUZY PLUS ] + Aktywność + Ogarnia ! - odwala mu od coli gazowanej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amster Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Na tak +Aktywność +Wiek -/+ SM (Ogarniesz szybko 😉) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sok_Anansowy Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Na tak +mutacja +kultura +aktywność +ogarnianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birzon Opublikowano 15 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 Na tak +mutacja +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Będe ostrożniejszy 1 przyjeta skarga podczas okresu próbnego i dziekujemy. Okres próbny. Napisz do mnie podając SID jak i link do konta na forum Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi