KubsterPlayer Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Nick: KubsterPlayer Nick admina: Amster Długość bana: Perma Ban Data i godzina: 2021-05-10 10:39 Serwer: ([PL] ★ArenaSkilla★ [Hide And Seek] Powód: Fake spinbot Mapa: taki straszny dom hide and seek ogólnie to mam taki smiesny bind alias "+spinbot" "sensitivity 10; m_yaw 666" alias "-spinbot" "sensitivity tutaj_twoja_czułosc_myszy; m_yaw 0.022" bind "O" "+spinbot" który robi że się obracam jak żaba w sokowirówce i to nic nikomu nie robi i szacun dla admina że zauważył ale proszę o unbana bo to niegroźne, mam to w pliku CFG z poziomu konsoli silnika source, czyli brak możliwosci nadużycia tego tutaj to się wsadza C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\486650547\730\local\cfg można przetestować tylko tą tutaj_twoja_czułosc_myszy na swoją czułosc trzeba zmienić. Pozdrawiam. spinbot.cfg 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amster Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Chciałeś sobie porobić "jaja" z administracji serwera krótko mówiąc? "i szacun dla admina że zauważył" - Rzeczywiście ciężko zauważyć to było... Wbiłeś na serwer po czym od razu wysłałeś binda na czat (coś ze spinbotem) po którym od razu wszedłem na spec i zacząłem cię uważnie obserwować aż do końca mapy. Gdy się lekko poruszałeś w swojej kampie to w tym samym momencie napisałeś na czacie "nie" A jak dobrze wiem to jak się coś pisze na czacie to postać stoi w miejscu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubsterPlayer Opublikowano 10 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 no nwm nie robiłem sobie jaj, nie wiedziałem że mnie obserwujesz, a "nie" napisałem jako odpowiedź do tego typa co na czacie gadał. nudziło mi się w mojej kryjówce i się kręciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amster Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 "no nwm nie robiłem sobie jaj" - To po co używałeś? "nie wiedziałem że mnie obserwujesz" - Informować Cię nie musiałem. "a "nie" napisałem jako odpowiedź do tego typa co na czacie gadał." - To nie zmienia faktu, że w tym samym momencie się poruszałeś i twój celownik również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubsterPlayer Opublikowano 10 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 nic nie robiłem, kręciłem się w kryjówce bo nie było co robić, a "nie" ma trzy litery więc się szybko pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubsterPlayer Opublikowano 10 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 dobra, nieważne już mnie to męczy. Znajdę lepszy serwer. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 UB dostałeś , a co do @ Amsterna przyszłość nie oceniaj kogoś po jednej akcji / rundzie a jeśli nadal nie jesteś pewien spytaj się kogoś z administracji czy może pomóc. @ Moderatorprzyjąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi