offnest Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/offnescikkc/ Link do steam oskarżonych: https://steamcommunity.com/id/anthev555/ Nick oskarżonego: MówiłaŻeMa18 Opis sytuacji: Wszedłem na serwer powiedziałem masz bana 2 razy admin powiedzial zebym nie nadużywał już po 2 słowie powiedziałem kolejny raz "nic" potem admin powiedział "zajebiscie" upomniałem go mówiąc nie przeklinaj albo podobnie i dostałem muta na 60 minut. Serwer: JailBreak Dowody: jb_chicken_island_b2 23:44 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
18Stka Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 (edytowane) Po pierwsze , wszedłeś na serwer i odrazu zacząłeś mnie prowokować Po drugie upomniałem cię żebyś nie nadużywał mikrofonu lecz ty nie stosowałeś się do moich słów więc dałem ci muta na 60 minut Po trzecie w tym czasie nie było żadnego słowa " zajebiscie " To tyle co mam do powiedzenia w tej sprawie i uważam że " mut " był słuszny . Edytowane 9 Maja 2021 przez 18Stka dodatek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 (edytowane) 17:48 - Offen wchodzi na serwer i mówi 2 razy "dobra masz bana" 17:55 - MówiłaŻeMa18 ostrzega go by nie nadużywał mikrofonu po czym Offen odpowiada "ty też" 18:02 - MówiłaŻeMa18 mówi "zaraz ty będziesz miał", Offen odpowiada "ty też masz bana" i chwilę później mówi to ponownie 18:12 - MówiłaŻeMa18 ponownie go ostrzega by nie nadużywał 18:17 - MówiłaŻeMa18 dostał życzenie i powiedział "no i zajebiście" 18:20 - Offen mówi "Nie przeklinaj" 18:25 - MówiłaŻeMa18 daje muta Offenowi @ SchMidT Edytowane 10 Maja 2021 przez ToruT 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offnest Opublikowano 11 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Dodaj jeszcze screena do skargi który jest z nią związany admin tutaj mi się tłumaczy ze nie widział w regulaminie pkt. który świadczy o tym że freeday`e nie mogą powrócić przy 1 osobie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
18Stka Opublikowano 11 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Czytałem, i musiałem pominąć ten punkt 😙 2 @Kokonek - nie musisz zgłaszać tego postu w nieskończoność. jak moderator nic nie daje, to znaczy, że tak ma być. Przez SK4N3R, 12 Maja 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbit Opublikowano 12 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 13 godzin temu, 18Stka napisał: Czytałem, i musiałem pominąć ten punkt 😙 ch*ja czytałeś wylew masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Jak dla mnie niepotrzebna prowokacja 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi