72Tobias Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Typ Grafiki:(Avatar/sygnatura/banner/tapeta itp.) tło profiluTematyka:(Counter-Strike/GTA itp.) wyścigi/auta/drift Wymiary:(W pikselach) troszke wieksze niz samo tło profiluKolorystyka:(Jasna/ciemna itp.) obojętnie mi to, byle by pasowałoNapis/y:(Co ma być umieszczone na grafice) 72Tobias | Major Admin DRv2Inne uwagi:(Zalecenia dla grafika) jeśli wykonalne najbardziej wyobrażałem sobie GIF'a driftującego auta i na środku pojawiający się napis 72Tobias i pod nickiem "Major Admin DRv2" jeśli nie będzie dało się zrobić na gifie to normalne jpg mnie uszczęśliwi. Z góry dziękuje za wszystko! 💖 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 sory jestem amatorem nie bij @ 72Tobias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 8 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 (edytowane) maly blONd Edytowane 8 Maja 2021 przez hvbert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Lepsza jakość : KLIK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
72Tobias Opublikowano 9 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Obie prace są świetne dziękuję za poświęcenie czasu. /do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi