LuP3G Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Nick: ✪ LuP3G Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Dosyć często gram na serwerze i rzadko widzę jakiegoś admina, a gra na nim dużo osób które nadużywają mikrofonu, obrażają albo cheatują. Poświęcam sporo czasu na grę, szczególnie teraz. Doświadczenie w adminowaniu: ponad 2 lata miałem admina na innej serwerowni. Jak długo gram w CS:GO?: około 5/6 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 10-23 Link GT: https://www.gametracker.com/player/✪ LuP3G/185.30.124.110:30016/ Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/LuP3G Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 3 Maja 2021 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 + aktywność + wiek + doświadczenie + mało adminów Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygdzio Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 +Wiek +Doświadczenie +Sm +Aktywność Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 3 Maja 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 +brak adminow +checi natak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amster Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Na tak +wiek +sm +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Tak +wiek +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Ogólnie znam cię z serwera, wiem że raczej ogarniesz. Jesteś dosyć dobry i myślę że dasz radę rozróżnić cheatera od skillowego gracza. Co do zachowania nie mam zastrzeżeń. Na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 3 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Na tak +Mało adminów +Wiek +Aktywność +SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi