Sok_Anansowy Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Nick: Sok Anansowy Nick admina: D3nku Długość bana: 1d Data i godzina: 2021-04-27 20:08 (chodzi o ostatnią runde, ostatnie życzenie i to była mapa przed jb clouds final) Serwer: JB#1 Powód bana: info Mapa: Nie wiem co to była XD nie pisze w powodzie ale ogolnie śmieszna sytuacja więc, "Szanowny" Pan administrator, Zasugerował że posiadam info gdyż rozpoczął na !lr wyścig którego nie widziałem XD No i jak już widziałem że poleciał w inna stronę to postanowiłem się zatrzymać co będzie widać na demku. on się też zatrzymał , a to że byłem obok dr, to chciałem iść się zabić na dr, a to był "lucky shot" gdyż był tam koniec wyścigu i ten Admin postanowił mnie zbanować za "info" 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sok_Anansowy Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 (edytowane) //edit chodziło o mapę jb_spy_vs_spy_beta7 Oglądałem właśnie demko jak to wygląda ze 3ciej osoby, i nie oszukuje się XD wygląda to na 100% info, jednak no miałem 33% szans zeby pójść w dobrym kierunku no cóż fart i tyle, ale nie oszukujmy się, nie gram 1szy dzień, mam wiecej przegranych godzin na jb niż poza jb i gdybym tak czy siak dostał info tym bardziej bym z niego nie skorzystał bo wiem czym to skutkuje No i myślę jak to szanowny administrator napisał "i mowili ze to nie 1 sytulacja i tak była" nie powinna mieć wglądu na sprawę, jeśli miałem kiedykolwiek info wystarczy napisać skargę (czyli jeśli każda osoba która wygrała wyścig nie wiedząc gdzie jest koniec to ma info?) jak dla mnie nie słuszna reszta należy do ubt Edytowane 27 Kwietnia 2021 przez Sok_Anansowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 wyglądało to dziwnie, natomiast był to wyścig jako ct dodatkowo nie było na serwerze nikogo, kto mógłby mu dać info imo to za mało jak na info. ub@ Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi