Skocz do zawartości

[Przyjęte]Odwołanie od śmiesznego bana

Udostępnij

Sok_Anansowy

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Sok Anansowy
Nick admina:   D3nku

Długość bana: 1d
Data i godzina: 2021-04-27 20:08

(chodzi o ostatnią runde, ostatnie życzenie i to była mapa przed jb clouds final)

Serwer: JB#1
Powód bana: info

Mapa: Nie wiem co to była XD nie pisze w powodzie
ale ogolnie śmieszna sytuacja więc, "Szanowny" Pan administrator, Zasugerował że posiadam info gdyż rozpoczął na !lr wyścig którego nie widziałem XD No i jak już widziałem że poleciał w inna stronę to postanowiłem się zatrzymać co będzie widać na demku. on się też zatrzymał , a to że byłem obok dr, to chciałem iść się zabić na dr, a to był "lucky shot" gdyż był tam koniec wyścigu i ten Admin postanowił mnie zbanować za "info" :) 

• Smutne. 1
  • Haha! 1

//edit chodziło o mapę jb_spy_vs_spy_beta7
Oglądałem właśnie demko jak to wygląda ze 3ciej osoby, i nie oszukuje się XD wygląda to na 100% info, jednak no miałem 33% szans zeby pójść w dobrym kierunku no cóż fart i tyle, ale nie oszukujmy się, nie gram 1szy dzień, mam wiecej przegranych godzin na jb niż poza  jb i gdybym tak czy siak dostał info tym bardziej bym z niego nie skorzystał bo wiem czym to skutkuje
No i myślę jak to szanowny administrator napisał "i mowili ze to nie 1 sytulacja i tak była" nie powinna mieć wglądu na sprawę, jeśli miałem kiedykolwiek info wystarczy napisać skargę
(czyli jeśli każda osoba która wygrała wyścig nie wiedząc gdzie jest koniec to ma info?)

jak dla mnie nie słuszna reszta należy do ubt 

Edytowane przez Sok_Anansowy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności