dunk Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Nick: hubertWiek: 15Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Dlaczego mam otrzymać admina? Rozpocznę tak jak w tam tym podaniu, które zostało przyjęte ale niestety musiałem zrezygnować nie dlatego że straciłem psychike/nie mialem sily do spolecznosci jailbreaka, ale glownie chodzilo o moj internet ktory utrudniał mi wykonywanie obowiązków. Nie byłem w stanie normalnie prowadzić/uspokajać graczy etc. Zarobiłem na nowy internet i teraz mam więcej możliwości wiem że moja aktywność nie zadowala bo mam tylko 5 dni [ 2 dni nie aktywnosci ze wzgledu na wyjazd ], ale widac ze teraz sie staram i jestem aktywny nawet gdy nie mam admina staram sie nie utrudniac pracy innym admina lub sam pomagam nowym graczom serwera. Dlatego mysle ze poradze sobie jak widac gdy bylem adminem w na jakies sposoby sobie radzilem z ogarnieciem kultury na serwerze nie majac mutacji. To tyle ode mnie ! Doświadczenie w adminowaniu: Admin RT [ AS ], Admin JB#1 [ AS ], Admin JB [ Inna Siec ]Jak długo gram w CS:GO?: z 2 / 3 lata - wiecej raczej poswiecalem na 1.6W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 7-18 20-23 i godziny bardziej 2-3Link GT: AKTUALNY - Aktywnosc bedzie do poprawy jak najbardziej! STARY STARYZnajomość SM: 4-5Link do profilu Steam: STEAMMikrofon: TAK! Mutacja głosu: W Trakcie przechodzenia Czy przeczytałem regulamin Admina?: TAK! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_ Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 na tak +ogarania +sm +kox +staż +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Na tak +ogarnia +doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 NA TAK! +doświadczenie +sm +nie masz psychiki jak rastafari z waty cukrowej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 (edytowane) Na nie Jakby co to mutacja glosu tak/nie Dajesz odpowiedz a nie w trakcie Zrezygnowales bo nie miales psychy do społeczności jb czyli ci psycha siadla Edytowane 22 Kwietnia 2021 przez kingu 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 (edytowane) +sm +doświaczenie +ogarniasz Na Tak hubercik Edytowane 22 Kwietnia 2021 przez An1my Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Moderator Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 -płaczek +doświadczenie na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 na tak aktywnosc były admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Na tak +aktywność +byłeś kiedyś adminem +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 tak +doświadczenie +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2021 nie -wiek -brak mutacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 +sm +aktywnosc +ogarnięty Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P4TRYK Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 tak +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixtro0 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 +doświadczenie na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 mając admina upominałes graczy na msay, na co nie zwracali uwagi. miałeś pare słabych sytuacji, pare dni temu również. okresu próbnego nawet nie skończyłeś jak dobrze pamietam. na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 na nie -mutacja -jako admin powinienes wiedziec jak sie pisze podanie a nie piszesz przechodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
18Stka Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Jestem na Tak + Sm + aktywność - Mutacja - Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 (edytowane) W dniu 26.04.2021 o 13:35, naiz napisał: mając admina upominałes graczy na msay, na co nie zwracali uwagi. miałeś pare słabych sytuacji, pare dni temu również. okresu próbnego nawet nie skończyłeś jak dobrze pamietam. na nie Okres próbny przecież przeszedl naizik ;v Wtedy sie nie odnajdywał. W dniu 26.04.2021 o 14:08, ST0LAR napisał: -jako admin powinienes wiedziec jak sie pisze podanie a nie piszesz przechodze A co to ma do rzeczy? W dniu 22.04.2021 o 12:22, kingu napisał: Na nie Jakby co to mutacja glosu tak/nie Dajesz odpowiedz a nie w trakcie Zrezygnowales bo nie miales psychy do społeczności jb czyli ci psycha siadla To samo co up. Zrezygnował z zupelnie innego powodu który zmuszał go do podjęcia takiej decyzji. Przyjmuję. Napisz do Mnie podając swój SID jak i link do PROFILU DO KONTA na forum Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 28 Kwietnia 2021 przez SchMidT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi