Skocz do zawartości

[Przyjęta]skarga

Udostępnij

szefxkacp

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/xkacpersky1337

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/nzipl

Nick oskarżonego: naiz
Opis sytuacji: dał mi bezpodstawnego bana na 2 tygodnie
Serwer: jb2

Data i godzina zdarzenia: 16.04
Dowody: https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1:0:201349302&Submit

• Lubię to! 2
  • WOW MEGA! 1
  • Haha! 6

No to tak. W dużym skrócie lewy bez żadnych dowodów napisał do naiza że kacper puszcza binda na /repeat. Bez żadnych dowodów poszedł bana na miesiąc po czym skrócony na 2 tygodnie. I tak wiem że wy jak i bonio nie lubicie kacpra, chakry itp więc to będzie w chu ciężkie do ugrania. Wszystko tak naprawdę (chyba) było wypisane na CB.

Wszystko na CB działo się dnia 19.04 jakoś o 23:00 

1. Widać że chakra od razu bez żadnych kłótni przyznaje się do tego czynu, a naiz od razu agresywnie że zaraz obaj zostaną z banami nie podając żadnego powodu. Chakra spytał się czy teraz kacper zawsze będzie dostawał bany za kogoś innego, naiz nawet się nie wypowiedział.

Spoiler

skarga1.thumb.jpg.b412bfaefa0feaaf9155d86617eb2f93.jpg

2. Zapytanie czy są jakieś dowody, naiz odpowiada że są TYLKO przypuszczenia. Od kiedy przypuszczenia = ban? Tu trochę ostro wjechałem gdzie dodałem jeszcze że to wszystko się dzieje ponieważ admini jb nie lubią kacpra. Do tego prowokacja naiza w moją stronę.

Spoiler

skarga2.jpg.a6d13ea71774d5748bc26100dac51fee.jpg

3. Naiz ma trochę racji ale to nie jest zasada że tylko kacper spami.

Spoiler

skarga3.jpg.18a34d85c5acf9d825e6b5a17f4ece03.jpg

4. Po tym banie osoby nie lubiące kacpra mogą czekać aż wejdzie na serwer i zacząć spamić. To co wtedy też kacper dostanie bana? Potem spytałem naiza czy ma w ogóle jakiekolwiek dowody. Następny ss odpowiada na pytanie.

Spoiler

skarga4.jpg.da60d090ca2e1d4fcb0388e7de3cb168.jpg

5. Oczywiście brak dowodów o które wcześniej pytałem. 

Spoiler

skarga5.thumb.jpg.6afd919393ae5375332f31bcc363e617.jpg

6. Spytałem o sensowny powód i dalej go nie widzę.

Spoiler

skarga6.jpg.37d94247f0a908d7f168bc688a65fb8c.jpg

7. Naiz z kontratakiem gdzie ja napisałem jeden z sensownych powodów dlaczego nie powinno być bana. Kolejny powód? Brak dowodów.

Spoiler

skarga7.jpg.77ac5dc538c817aff6540bc8a2a89bdc.jpg

8. Tu trochę ostrzej napisaliśmy. 

Spoiler

skarga8.jpg.87c3d41ac2975e8f8d63fb01edc778c8.jpg

9. Sytuacja się tak rozwinęła że postanowiłem znów spytać dobry powód bana. Naiz - "przygłupa na serwerze mniej" WOW. 

Spoiler

skarga9.thumb.jpg.ab93eb3a102205907e4053e013344b5d.jpg

To wszystko co się działo i jak na razie nie mam nic do dodania. Fajnie jakbyś @ xBonionie patrzał na to kogo lubisz a kogo nie. 

Edytowane przez MrWhite
  • Lubię to! 2
  • Smutne. 2
  • WOW MEGA! 1
  • Haha! 1

1 Sytuacja z tym spamem występowała notorycznie, bodajże 3 razy i to tylko w kacpra i jego bandy obecności.
2 Na mapie arcade było 2 miśków gdzie przypuszczałem że to robią @ Kopek i @logo713x13.pngkacper. Zaczyna sie spam repeat kopek wyrywa perma i nagle jest cisza. Potem zaczyna się kolejny spam ze strony kacpra.

A teraz tak szczerze dlaczego gdy ta świetna ekipa ziomeczków wbija na jakiekolwiek jb są takie problemy? Nigdy nikt nie spami repeat tylko gdy wy wybijacie to magicznie się to zaczyna i nie ma winowajcy, jak zawsze nic nie robisz/ Może ktoś się na ciebie uwziął biedaczku i tylko czeka 24h przed komputerem żeby cię wrobić? XDD No szanujmy się będziesz się bronił że nie ma dowodów bo SM jest nie widoczny w logach. To że se wbijacie w 2 i to jedna osoba na potrójnym MK żeby potrolowac serwer to jedno. Ale gdy wyrywacie bana bo wdg kogoś jesteście niewinni bo logi sie nie zapisują to już śmieszne.

EDIT: @ MrWhiteCzyli jak ja napisze ziomkowi który ma już w dupie arene jak sam wspominał kilka razy żeby się przyznał bo mi sie grunt pod nogami wali to automatycznie go uniewinnia bo se znalazł kozła ofiarnego . Porażka XD 

• Lubię to! 1

Dostalem taką wiadomość od admina, pytałem się czy jest pewny, stwierdził ze tak. Bana nadałem z racji, ze Kacper dostał już dwa bany za taki czyn, jeżeli chakra się przyznaje, to był na multikoncie jak to mają w zwyczaju ze swoimi kolegami robić.
5E25B3D2-D2DD-4D07-9EE9-E341C249392A.jpeg

Nie ma innej możliwości, aniżeli wyrzucenie gracza w trakcie spamu i obserwowanie, czy spam znika. Lewy napisał ze po wyjściu Kacpra spam ustał, wniosek? Był to Kacper.

Dzieje się to za każdym razem, gdy ktokolwiek z usa jest na serwerze, nie bywali na jb2, to spamu nie było. Przyszli, nagle jest, a za dziecinne zachowanie należy karać.

3 minuty temu, Lewy napisał:

2 Na mapie arcade było 2 miśków gdzie przypuszczałem że to robią @ Kopek i @logo713x13.pngkacper. Zaczyna sie spam repeat kopek wyrywa perma i nagle jest cisza. Potem zaczyna się kolejny spam ze strony kacpra.

Jak ładnie napisałeś "PRZYPUSZCZAŁEM". Kopka nie bronie bo sam jestem uwierzyć że to robił. "Potem zaczyna się kolejny spam ze strony kacpra" nie masz żadnej pewności że był to on. 

5 minut temu, Lewy napisał:

A teraz tak szczerze dlaczego gdy ta świetna ekipa ziomeczków wbija na jakiekolwiek jb są takie problemy? Nigdy nikt nie spami repeat tylko gdy wy wybijacie to magicznie się to zaczyna i nie ma winowajcy, jak zawsze nic nie robisz/ Może ktoś się na ciebie uwziął biedaczku i tylko czeka 24h przed komputerem żeby cię wrobić? XDD No szanujmy się będziesz się bronił że nie ma dowodów bo SM jest nie widoczny w logach. To że se wbijacie w 2 i to jedna osoba na potrójnym MK żeby potrolowac serwer to jedno. Ale gdy wyrywacie bana bo wdg kogoś jesteście niewinni bo logi sie nie zapisują to już śmieszne.

Z tego co wiem za dwa ostatnie bany kacper się nie odwoływał bo zapewne było to on i nie chciał na forum robić z siebie idioty. Ktoś czeka 24h na serwerze aby wrobić kacpra... Jakbyś przeczytał to co napisałem to byś wiedział że nikt nie został wrobiony tylko chakra się przyznał do zarzuconych kacprowi czynów... Co ty pieprzysz za głupoty?

8 minut temu, naiz napisał:

Dostalem taką wiadomość od admina, pytałem się czy jest pewny, stwierdził ze tak.

Jebne zaraz... Jak można być pewnym czegoś gdzie nawet nie ma dowodów na osobę która spamiła?

9 minut temu, naiz napisał:

Bana nadałem z racji, ze Kacper dostał już dwa bany za taki czyn

hmm ma dwa bany to dam mu trzeciego dla zasady a co. Naprawdę tak teraz wygląda kto dostanie bana?

10 minut temu, naiz napisał:

Nie ma innej możliwości, aniżeli wyrzucenie gracza w trakcie spamu i obserwowanie, czy spam znika. Lewy napisał ze po wyjściu Kacpra spam ustał, wniosek? Był to Kacper.

w pierwszej części piszesz że "wyrzucenie gracza w trakcie spamu i obserwowanie, czy spam znika" Jest to dobry sposób na sprawdzenie ale czy tak się stało? Nie bo dalej piszesz że kacper sam wyszedł. A może kacper wyszedł bo już nic się nie działo na serwerze? Wniosek? Był to chakra który się przyznał.

13 minut temu, naiz napisał:

Dzieje się to za każdym razem, gdy ktokolwiek z usa jest na serwerze, nie bywali na jb2, to spamu nie było. Przyszli, nagle jest, a za dziecinne zachowanie należy karać.

I znów powtarzam, że CHAKRA SIĘ PRZYZNAŁ DO SPAMIENIA. 

• Lubię to! 2
  • Haha! 2

17 minut temu, Lewy napisał:

Na mapie arcade było 2 miśków gdzie przypuszczałem że to robią @ Kopek i @logo713x13.pngkacper

Ogólnie wydaje mi się że kopka nawet nie było przy tej sytuacji był, nasz inny kolega który ma nick kepok oficjalny (możecie znać z tej skargi https://forum.arenaskilla.pl/topic/15806-przyjetaskarga-na-gracza-kepok-oficjalny/), oczywiście lewy nie wykazał się umiejętnością myślenia więc nawet nie zapytał się kogoś o sprawdzenie ip, przez co kepok dostał perma za mk xd. Potem wbiłem ja na koncie infidel haram gdzie zacząłem spamic repeatem

10 minut temu, Lewy napisał:

Nigdy nikt nie spami repeat tylko gdy wy wybijacie to magicznie się to zaczyna i nie ma winowajcy,

Jesteś głupi czy udajesz? przyznałem się do tego z 5 razy

11 minut temu, Lewy napisał:

to jedna osoba na potrójnym MK

nie nie, jedna osoba zmieniała se nick i avatar cały czas xdd 

15 minut temu, Lewy napisał:

Ale gdy wyrywacie bana bo wdg kogoś jesteście niewinni bo logi sie nie zapisują to już śmieszne

Nie wiem wydaje mi się że ty nawet nie przeczytałeś tego co napisał white 
Więc no nie wiem jak naiz wierzy adminowi bez wcześniejszego sprawdzenia informacji to troche beczka tym bardziej gdy tym adminem jest lewy

18 minut temu, naiz napisał:

Lewy napisał ze po wyjściu Kacpra spam ustał

Kacper wyszedł bo my wyszliśmy jak coś : )

• Lubię to! 2

hej siema hej, chcialbym podeslac troche ss gdzie naizik obraza/prowokuje  ludzi. Jako ubt i major powinien siec w dobrym swietle stawiać

Spoiler

image.thumb.png.25470c9a08859407315e5d6ce12e61c2.png
image.thumb.png.ce173112e234e1381bfa5b2fc79f5725.pngimage.thumb.png.6556ef8c6fbb97ea8fc3dc452089d9f7.png

Karczmi miał sygnaturę gdy naizik do niego na pv napisał, żeby fikołka zrobił (XD), chłop ma 14 lat, depresje i mu piszesz, żeby popełnił samobójstwo XD

Spoiler

image.thumb.png.75443b2b69d283f6884a178fa2ce46c6.png

Spoiler

image.thumb.png.a64909286d73a50f42a042ec67e19244.pngimage.thumb.png.5e2bc8e87a6a9f811b62ad98de2bf151.pngimage.thumb.png.22124826b9b11b194db21dac5c24c86e.png
image.thumb.png.9c17fb8b02683a42ce62cfcb2db61bab.png

Kamyk napisał twoją rejestrację która była a ty od razu z tekstem, na chuj się przypierdalasz ktoś cię pytał? XDDDDD, nawet Pan właściciel pisał, że cię nie zna mając UBT. Zapewne bonio nie widział całej rozmowy bo poszedł spać, polecam przeczytać :< 

Spoiler

image.thumb.png.8d86cc98264c6dc946acd2813b8687e8.png
Parcie na rangę gdy pisałeś 4 razy na majora xd
image.png.d01d4da3a08f5283aa2b455470878e52.png Ktoś dał swoją opinię i Ty  oczywiście do tej osoby problem. Przecież potrzebujesz graczy na jb#2 to na chuj do nich masz problem jak robią swoją opinię

Kiedy naiz Ci wejdzie do łba, że jeśli ktoś się przyznaje to tej osobie powinieneś dać bana a nie osobie na której są tylko przypuszczenia? To, że masz uprzedzenie do nich to nie znaczy że mają dostawać bany za to co dostawali XD? Przyznał Ci się chłop że to On był a ty dalej swoje bo kacper dostał kiedyś takiego bana to ma odpowiadać za kolegę który to zrobił I SIĘ PRZYZNAŁ 

Edytowane przez Drix
  • Haha! 3

Co do karczmiego, nie miałem wtedy posady ubt jak i majora

co do parcia na rangi - otrzymałem tutaj 3 rangi, na każdej aktywnie coś robię, z zadnej nie zrezygnowałem

co do reszty moich treści, nie uważam ze napisałem cokolwiek nieodpowiedniego, jak i nie ukrywam ze łatwo mnie sprowokować. Czy to nie ty wyzywales lewego jako major, ubt, admin, po czym zrezygnowałes z posady admina? Hmm

co do chakry, chakra dostałby bana na 1-4dni z racji iż byłby to jego pierwszy ban za to, Kacper dostał na 2 tyg, były już admin mu to nadal z racji iż był PEWNY, a powinienem wierzyć adminowi, aniżeli graczom takiego pokroju.

• Smutne. 1
  • Haha! 3

Godzinę temu, naiz napisał:

Co do karczmiego, nie miałem wtedy posady ubt jak i majora

Czyli jak nie masz UBT ani majora to możesz od tak wszystko robić i każdego prowokować? Idąc takim tokiem rozumowania zacznę za chwilę każdego obrażać oraz prowokować w wielkim stopniu i jak za jakiś czas przykładowo udało by mi się dostać na UBT lub jakąś wysoką rangę to jestem oczyszczony z swoich wszystkich win?

Jeśli już mowa o prowokowaniu/obrażaniu to chciałbym się w pewnym stopniu wypowiedzieć, mimo, że lekko odbiegam od tematu autora.

Kolejna  sytuacja z naizem, nadal prowokuję inne osoby nie mając konkretnego powodu, wystarczyło, że go oznaczyłem w pytaniu dniu jak była mowa o "Osobie która z areny skilla najbardziej Cię denerwuję." to naiz musiał oczywiście dorzucić swoje 3 grosze.

Spoiler

image.thumb.png.5b89445e094039e6d80babc281b8a0cb.png

Spoiler

image.thumb.png.b0414ba44735edc21a82778d10513a16.png

Kolejna sytuacja kiedy Janek napisał podanie do administracji na jb #1 i starałem się podać takową argumentację oraz wypowiedzieć się w czyimś podaniu czy chciałbym, aby ta osoba została przyjęta na stanowisko lub nie przyjęta, pomimo braku wspominki o naizie lub czymkolwiek związanym nim musiał znowu się o coś przypier*olić bo jego ulubieniec pisze podanie na admina i ktoś mu dał na nie pod podaniem.

Spoiler

image.thumb.png.46cae6275e39af0ff836d68372fb64c6.png

• Haha! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności