zer00 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 (edytowane) Nick: (Na jakim grasz na serwerach) ム zer00 Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) jestem aktywny, znam dużą część serwera, lubię jb , poprawiłem swoją aktywność i zachowanie i kiedyś miałem tutaj admina i nie byłem najgorszy Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.)były admin jb i surf+rpg / aktualny admin surf i drv1 Jak długo gram w CS:GO?: ok.5 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 8-16 , 20-23 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) #1 #2 #3 Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/z3r03/ Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Edytowane 7 Kwietnia 2021 przez zer00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 tak ogar akrywnosc -sm... +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Na tak +Aktywność +Ogar -sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil33r Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Pchasz się wszędzie, zajmij się multiadminem Na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 (edytowane) Chwila co? 2 Dni Aktywynosci i skladasz podanie na admina na chama cisniesz sie po range ... NA NIE! - masz adma na 2 serwach Edytowane 8 Kwietnia 2021 przez hvbert 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Na nie -Zajmij się swoimi dwoma serwami a nie na jb sie pchasz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 +ogarnia duży minus za aktywność, w tym tygodniu tylko 2 dni -,- +wiek +/-sm Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 na tak +ogarnia -aktywnosc moglaby byc lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Na tak +wiek +ogar +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixtro0 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Na tak +wiek +ogar +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 tak +wiek +multiadm +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Na tak +Aktywność +Wiek +Sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 W dniu 8.04.2021 o 01:43, Kil33r napisał: Pchasz się wszędzie, zajmij się multiadminem Na nie. 22 godziny temu, Kokonek napisał: Na nie -Zajmij się swoimi dwoma serwami a nie na jb sie pchasz Jak chce admina, to niech sie stara, a jak wam to sie nie podoba to już jest wasz problem. Ma 2 dni aktywnosci nawet okej, bo po co ma grać całymi dniami aby do psychiatryka wylądować? XD Co do podania: Tak Aktywność Wiek Starasz sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloom Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 +aktywnosc +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_ Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 na tak +ogar +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 (edytowane) Dopiero co powróciłeś, masz 2 serwery na głowie w tym jeden który "nadzoruję". Pokaż się tam i dopiero napisz tutaj ;v Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Edytowane 10 Kwietnia 2021 przez SchMidT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi