Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga :(

Udostępnij

GetPower

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:GetPower
Nick oskarżonego:RUMUN Andrzej
Opis sytuacji: Niby propagowałem treści nazistowskie faszystowskie, ale jak widać na demku nic takiego nie było robione, jedyne co mogłem powiedzieć to, że czuje się jak w pewnym obozie koncentracyjnym, ale nie powiedziałem jakim więc co to za propagowanie treści faszystowskich? Nic nie było mówione o żydach, ss itd.

Serwer: JailBreak
Dowody: Demko Jb_summer_xmas_v1 20:35

Kurde polubiłem Cię nawet, ale muszę się wypowiedzieć w tej skardze.

Często słyszę jak GetPower mówi np: rozstrzelani jak w 1943, lub coś innego w rokami, uwierz mi, że to dużo osób wkur***, przynajmniej mnie, bo nie lubię słuchać jak ktoś gada o Powstaniu Warszawskim.

Ja nie rozumiem po co to mówisz, żeby sprowokować Admina? Bardzo dużo razy Hemoglobina dał Ci ostrzeżenie za to, a ty dalej to mówiłeś. 

Edytowane przez Joski

Po co takie cos wogule pieprzyc, nie ma na to powudu i sam sie przyznales ze to powiedziales. Dalem ci mute na 720 bo wczesniej sie zapytalem adminow na ile dac gdybys cos na podstawie faszyzmu. Nie nie mowiles jaki obuz ale mowiles ze koncentracyjny, najbardziej byly uzywane przez niemcow podczas wojny wiec wjadomo o co ci chodzilo. Nie mam zalu do ciebie ani jakiego kolwiek hate'u wrecz lubie cie ale nie moge faworyzowac.

Wielu naszych rodakow zginelo podczas wojen a szczegulnie w obozach takze to co mowisz jest kapletnie nie na miejscu 

Edytowane przez RUMUN Andrzej

@GetPower- jeśli będziesz mówił cokolwiek na temat obozów, wojen, holocaustu, wymordowań itp, nawet nie kończąc swoich wypowiedzi, będziesz za to karany dłuższymi blokadami.

znany jesteś z tego, że lubisz mówić cokolwiek o treściach nazistowskich, ... itd. takie w pół wypowiedziane słowa są prowokacją i będą karane, bo każdy wie jaki masz przekaz.

odrzucam skargę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności